Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Blog

Minőség biztosítás az éremtartók és egyéb termékeink esetében- hogy biztosan a megfelelő minőséget kapd kézhez!

Ismerjetek meg minket, honnan indultunk és hová tartunk :)

Lakás dekoráció webshoppunkban, vásárlóink visszajelzései a fő mércénk. Lentebb olvasható néhány visszajelzés eddigi vásárlóinktól, amiket mindig öröm visszanézni.

 

Jó jó látom a tartó szélességét és a sorok számát, de ez hány darab éremnek elegendő?

Büszkék vagyunk arra, hogy a magánszemélyeken túl már egyesületek/csapatok is megtalálnak minket.

Keress minket bizalommal, legyen az sportesemény vagy éppen nagyobb mennyiségű céges megrendelés. 

A SteelDecor több sportegyesülettel áll partneri kapcsolatban azért, hogy az ügyfelek számára minél szélesebb körű szolgáltatásokat, színesebb versenyeket, egyedi kupákat, vagy éppen nyereményeket tudjon biztosítani.

Olvassátok el partnereink visszajelzéseit, akikkel hosszú távú, sikeres együttműködésre törekszünk. Visszajelzéseikben megtudhatjátok, hogyan értékelik a kapcsolatot velünk, és milyen előnyöket kínál számukra az együttműködés.

Mások arcára mosolyt csalni öröm. Éppen ezért 2022. decemberében egy új trendet indítottunk. A steeldecor.hu webáruházban minden 60. megrendelés után megajándékozunk egy csapatunk által kiválasztott olyan személyt, aki kiemelt érdeklődést mutatott a termékeink iránt.

Ne csak a telefonodban vagy egy hagyományos képkeretben tárold a fényképeteket! Keltsd életre őket fém falidekorként. Egyedi, örök emlék szerelmes pároknak. Töltsd fel ide a kedvenc képedet a szerelmeddel, és mi pár nap múlva elküldjük neked a tervet.