A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

Olvassátok el partnereink visszajelzéseit, akikkel hosszú távú, sikeres együttműködésre törekszünk. Visszajelzéseikben megtudhatjátok, hogyan értékelik a kapcsolatot velünk, és milyen előnyöket kínál számukra az együttműködés.

SteelDecor műalkotásokat készít fém megmunkálásával, egyedi termékeket és dekorációt vállalkozásoknak és otthonoknak. A webáruház saját mintákkal rendelkezik, de minden egyedi ötletet felár nélkül megvalósítünk. Minőségi termékeik széles választékban elérhetők, és inspirációkat is kínálnak. A segítünk vállalkozásod vagy otthonod egyedi és stílusos kialakításában.

Ha vállalkozást vezetsz, ahol üzleti partnereket vagy ügyfeleket fogadsz, nem vehetjük félvállról az irodai környezet kialakítását. Az iroda és az ügyfélváró atmoszférája nem csupán a látogatók kedvéért fontos, hanem a kollégák számára is. Egy kreatív és egyedi berendezésű irodával nem csak azt érheted el, hogy az ügyfelek szívesen térjenek be hozzád, hanem a kollégák is örömmel fogják tölteni mindennapjaikat egy inspiráló környezetben.

A Hard Dog Race számomra nem ismeretlen fogalom, és ha a kedvenced díjait szeretnéd személyesebbé és különlegesebbé tenni, akkor az állatos éremtartó a legjobb választás számodra. Ezen a tartón természetesen felhelyezhetsz rozettákat is, így egyedi módon jelenítheted meg az elért eredményeket és emlékezetes pillanatokat. Ez az egyedi éremtartó nemcsak praktikus és rendszerezett módja az elismerések bemutatásának, hanem kifejezi az állatszeretetedet és a sport iránti elkötelezettségedet is.

A figyelemre méltó éremtartók kiváló ajándékok a sport szerelmeseinek, s a legnagyobb előny, hogy teljesen egyedi és személyre szabott megoldások is létrehozhatók, csak a képzeleted szabhat határt. Bármikor meglepheted önmagadat vagy egy barátodat, szerettedet egy igazán szívhez szóló ajándékkal.

Milyen lenne, ha olyan személyes műalkotással dobnád fel otthonod, amely nem csupán ütős fali dekorációként szolgál, hanem időtálló alapanyagból készül, így hosszú éveken keresztül ámulatba ejthet téged? A fém fali dekorelemek káprázatos lehetőségeket rejtnek, hogy egyedi stílust varázsoljanak otthonodnak!

Az otthon szóval kapcsolatban felbukkanó érzelmek olyan mélységeket érintenek, amelyek különlegessé és meghitté varázsolják azt. Ez a hely egyedi kincseket őriz, és olyan érzéseket hordoz magában, amelyeket máshol nem találunk. Ahogy belépünk az ajtón, a meghittség és a nyugalom átölel minket, és védelmi bástyaként szolgál mindennapjainkban.

Elgondolkodtál már azon, hogy a megszerzett érmek sokkal jobb helyet érdemelnek ahelyett, hogy a fiókodban porosodnának? Valami igazán egyedit szeretnél, amely passzol hozzád, a sportágadhoz és kellőképpen motivál is?

Tudj meg többet a fémből készült személyre szabott éremtartókról!

Kinek és miért lehet szüksége sport coachra?

A válasz: sportolóknak, edzőknek, szülőknek – hogy csak a legérintettebbeket említsük!

Mivel a webshopra sportolók, vagy az ő barátjaik, családtagjaik látogatnak főként, így szeretnénk bemutatni egy igazán lelkes szakembert, hátha valakinek segítséget tudunk nyújtani az összeköttetésben. Alább olvashatjátok a bemutatkozását és képet kaphatunk a hozzáállásról.

A fém éremtartók nem csupán egyszerű tárgyak, hanem valódi érzelmeket hordoznak magukban. Minden egyes érem mögött egy történet, egy küzdelem és egy hatalmas siker áll. Amikor ránézel a faladon lógó érmekre, azok a pillanatok jutnak eszedbe, amikor minden erődet beleadva küzdöttél, amikor a verejték a homlokodon csillogott, és amikor az álmaid valóra váltak.

Mások arcára mosolyt csalni öröm. Éppen ezért 2022. decemberében egy új trendet indítottunk. A steeldecor.hu webáruházban minden 60. megrendelés után megajándékozunk egy csapatunk által kiválasztott olyan személyt, aki kiemelt érdeklődést mutatott a termékeink iránt.

 

Dolgoznál azon, hogy az egyik legkedvesebb emléked örökre megmaradjon? Úgy érzed, hogy ez a pillanat sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint hogy egyszerűen a telefonod tárhelyén porosodjon? Talán túl hétköznapi számodra a hagyományos képkeret megoldás? De vajon mit szólnál egy fém falidekorációhoz, amely a képed alapján készül?

Mások arcára mosolyt csalni öröm. Éppen ezért 2022. decemberében egy új trendet indítottunk. A steeldecor.hu webáruházban minden 60. megrendelés után megajándékozunk egy csapatunk által kiválasztott olyan személyt, aki kiemelt érdeklődést mutatott a termékeink iránt.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat az uszonyosúszás érdekes világába kalauzoló cikkünkben!

Csodálatos érzés lehet az uszonyosúszás, ahogy a vízben úszó uszonnyal sebesen hajtja magát.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magánszemélyeken túl már egyesületek/csapatok is megtalálnak minket.

Tudj meg mindent a szinterezésről és felületkezelésről, hogy megtudd, miért fontosak az ipari folyamatokban, és hogyan használhatod őket a korrózióvédelem érdekében. Az alábbi folyamatot használjuk mi ia, természetesen több féle módja és iránya van, de nálunk ez a workflow elérhető.

Ismerjetek meg minket, honnan indultunk és hová tartunk :)

Minőség biztosítás az éremtartók és egyéb termékeink esetében- hogy biztosan a megfelelő minőséget kapd kézhez!

Lézervágott egyedi fém termékek. Olyan nincs, hogy nincs, maximum meg kell tervezni!

Üdvözöljük a focis éremtartók cikkünkben!

Legyél kapus vagy akár gólvágó csatár, különböző mintáink közül biztosan megtalálod a neked való focis éremtartót.

Egyedi fém focis éremtartók: A legszebb díjak az álmaid érmeinek megőrzésére

Lakás dekoráció webshoppunkban, vásárlóink visszajelzései a fő mércénk. Lentebb olvasható néhány visszajelzés eddigi vásárlóinktól, amiket mindig öröm visszanézni.

 

Jó jó látom a tartó szélességét és a sorok számát, de ez hány darab éremnek elegendő?

Keress minket bizalommal, legyen az sportesemény vagy éppen nagyobb mennyiségű céges megrendelés. 

A SteelDecor több sportegyesülettel áll partneri kapcsolatban azért, hogy az ügyfelek számára minél szélesebb körű szolgáltatásokat, színesebb versenyeket, egyedi kupákat, vagy éppen nyereményeket tudjon biztosítani.