A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

Készíts egyedi fém éremtartót a kedvenc sporttémádban!

Tulajdonos
Tulajdonos
Készíts egyedi fém éremtartót a kedvenc sporttémádban!

A figyelemre méltó éremtartók kiváló ajándékok a sport szerelmeseinek, s a legnagyobb előny, hogy teljesen egyedi és személyre szabott megoldások is létrehozhatók, csak a képzeleted szabhat határt. Bármikor meglepheted önmagadat vagy egy barátodat, szerettedet egy igazán szívhez szóló ajándékkal.

Rendhagyó éremtartók minden sportághoz

Melyik sport mozgatja meg a szívedet? Legyen az hobbi vagy versenyszerű, a SteelDecor sporttémájú éremtartói között választhatsz, s ha saját ötletedet szeretnéd megvalósítani, erre is lehetőséged nyílik!

Csak néhány egyszerű lépésre van szükséged ahhoz, hogy a legerőteljesebb, leginkább személyre szabott fali tartót összerakd fejben. A lehetőségek valóban szinte végtelenek, hiszen nincsenek korlátok a választott sportot illetően; természetesen megjelenhetnek motívumok, szimbólumok, nevek, írások és sziluettek. Bármilyen variációban testet ölthet a számodra legkedvesebb sportesemény, bajnoki eredmény, lefutott kilométer vagy akár egy közös hobbi a szeretteddel.

Kosárlabda, terepfutás, rögbi, túrázás? Az éremtartón elhelyezheted az általad választott szöveget vagy idézetet is, mely motivációs erejével inspirálhat. Így minden pillantásnál emlékeztet arra, hogy benned rejlő erő határtalan, ami segítségedre lesz az intenzív edzéseken és a kihívásokkal teli mindennapokon egyaránt.

Miért érdemes sport éremtartót választani?

Egyrészt inspirálóak, mindig többre sarkallnak, de nemcsak téged, hanem családodat, barátaidat is. Az elért eredmények és az erős akaraterő mindenki számára példaként szolgálnak, olyan értékek, melyek másoknak is nagyban segíthetnek.

Méltó módon megemlékezhetsz az eddigi teljesítményedről. Akár díjat nyertél, akár egyszerűen szenvedéllyel űzöd egy adott sportot, egyedi éremtartó kiválasztása remek ötlet, mely lehetővé teszi, hogy minden nap gyönyörködhess benne. Egyedié teheted otthonodat, ha nem a szokásos dekorációkat választod, hanem egy fém fali éremtartót, különösen, ha a saját ízlésed és egyéni igényeid is benne megjelennek.

Még egy érv a különleges, személyre szabott tartók mellett. Általuk emléket állíthatsz a számodra fontos hozzátartozónak, így mindig megőrizhetitek nemcsak az egész személyiségét, hanem azt is, amit a sport jelentett számára.

Hogyan rendelheted meg az egyedi éremtartót?

Először is gondold át, kit szeretnél meglepni! Önmagadat, egy barátodat vagy esetleg egy emléket keresel? Ezután válaszd ki a sportágat, majd a hozzá leginkább illő motívumokat, szimbólumokat, szavakat, mondatokat és személyek neveit. Gyűjtsd össze az egyéni elképzeléseidet, majd fordulj a SteelDecor csapatához, hogy különleges elképzeléseidet egy tartós fémvázas formában megvalósíthasd!

Ezután már csak próbálgathatod, hogy hol mutat majd a legjobban!