A július 17 után beérkező rendeléseket, sajnos csak szeptemberben tudjuk teljesíteni.

Gyakori kérdések

Általatok feltett kérdések

Itt találod az ügyfelek által gyakran feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszainkat. Amennyiben mégis maradt még benned kérdés, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen megválaszoljuk azokat is.

 

Miért tart 3-4 hétig a fémtermékek gyártása?

 

A fémtermékek gyártása egy összetett folyamat, amely számos lépést foglal magában. A gyártás időtartama függ a termék összetettségétől, a megrendelés mennyiségétől és a rendelkezésre álló kapacitástól.
A fémtermékek gyártásának lépései:
Tervezés: A tervezés során a termék formáját és méretét határozzuk meg. Ez egy fontos lépés, mivel a tervezés határozza meg a termék végső megjelenését és funkcionalitását. Elküldjük a terméket gyártásba.
Gyártás: A lézertechnológus a mintát ráilleszti a fém lapra, majd kivágásra kerül, ez a beérkező mennyiségtől/összetettségtől/gép állapottól függően több hét is lehet.
Ellenőrzés: A gyártást követően a terméket manuálisan ellenőrizzük, hogy megfeleljen a minőségi elvárásainknak. Ez általában néhány napot vesz igénybe.
Festés: Szinterezzük a kívánt színre (foszfát fürdő, porfestés, égetés), ha kültéri a termék (foszfát fürdő, porfestés, égetés, homokszórás, porfestés, égetés)
Csomagolás: A terméket csomagoljuk, hogy biztonságosan szállítható legyen. Ez általában néhány napot vesz igénybe.
Szállítás: GLS faktor 1-2 munkanap
A Steeldecor.hu-nál törekszünk arra, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb teljesítsük. Azonban fontos, hogy tisztában lenni azzal, hogy a fémtermékek gyártása egy összetett folyamat, amely időt igényel.
Mivel, nem egy polcos termékről van szó, így minden egyes prodoktum legyártása a fenti időket tartalmazz (~3-4 hét)


Mi történik a rendelés leadása után?

 

Ez attól függ, hogy már kész mintát rendelsz a webshopból, vagy pedig egyedi igényed van.

Amennyiben kész mintáról beszélünk:

A megrendelésedet elküldjük a lézervágó üzembe, ahol elkészül a nyers termék. Ezt követően kézi minőségellenőrzésen esik át, ahol minden terméket egyesével szemrevételezünk. Szükség esetén kijavítjuk azokat az apró hibákat, amit esetlegesen a lézervágó gép okozott. Majd következik a szinterezés (foszfátfürdő, gyöngyszórás -kültéri termékek esetén-, porfestés, kemencében égetés). Ezután fóliába tekerjük a terméket, a magasabb biztonságfaktor miatt, mellé tesszük az ajándék csavarokat és szükséges távtartókat, végül a folyamat utolsó lépéseként csomagoljuk és átadjuk a futárnak.

Amennyiben egyedi igényről van szó:

A grafikusunk felveszi veled a kapcsolatot és folyamatos egyeztetés mellett megtervezi a hozzád igazán illő, egyedi, tökéletes formájú, stílusú mintát. Kapsz egy ingyenes látványtervet a termékről, majd, ha ezzel készen vagyunk, utána kezdődhet meg a kész mintánál már leírt folyamat.

 Mikor kapom meg a terméket?

 

Átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek:

 • Igazán egyediek, személyre szabottak, ezért nincs belőlük raktáron.
 • Éppen ezért, csak a megrendelés leadását követően tudjuk elkezdeni a termék legyártását.
 • Egyesével ellenőrizzük a termékeink minőségét, hogy csakis a legtökéletesebb dekor jusson el a faladra.


Mekkora éremtartót/lakásdekort kérhetek?

 

A válaszunk: bármekkorát. Vannak fix méretek ezeket a termékek adatlapján feltüntetjük, de ha egyedi méretezést szeretnék akkor az se jelent akadályt.

Általánosságban azért elmondhatjuk, hogy lakásdekoraink között találsz 3×4 cm-es kulcstartót, de 1 m2-es fém faliképet is.

Éremtartóink tekintetében terveztünk már mini (6 db éremnek: 10 cm magas, 15 cm széles), illetve óriási (180 db éremnek: 80 cm magas, 120 cm széles) tartót is.

 Hibás mintát kaptam, mi a teendő?

 

Először is lépj velünk kapcsolatba:
06703676182
info@steeldecor.hu
A csomagot vissza kellene juttatni a feladási címre, majd,
ezen belül is van két opció
Egyedi termék (névre szóló)

Sajnos ebben az esetben nem élhetsz az elállási joggal (kormányrendelet)

Rossz méretű, mintájú terméket küldtünk

- Kérsz egy új, javított terméket ebben az esetben, csak a postaköltséget szükséges kifizetned (ennek van átfutási ideje) és visszajuttatnod a félrecsúszott terméket
- Elállsz a vásárlástól, 14 napon belül a teljes árat visszafizetjükHány darab érem fér a fém éremtartóra?

Ez attól függ, hogy mekkora az érmeid szalagjának a szélessége.

A férőhelyet általában egy 3,2 cm széles szalaghoz szoktuk viszonyítani, amely inkább a szélesebb szalagok közé tartozik.

Tehát, egy 50 cm széles éremtartó esetében ez azt jelenti, hogy körülbelül 15 db 3,2 cm széles szalaggal rendelkező érmet tudsz elhelyezni rajta.

Próbáltunk egy kis távpontot adni ebben a blog bejegyzésben: Érem férőhely

 Milyen színben kaphatóak a termékek?

A dekorokat feketére festjük alapból, de kérhető másféle színben is amelyet az egyes termékek adatlapján megrendelésnél választhatóak, természetesen nem jár felárral.Tudok olyan mintát is kérni, ami nincs a webshopban?

Természetesen! Sőt mi több, szeretjük is, ha kihívás elé állítotok bennünket, és ha újabbnál újabb és kreatívabb kérésekkel kerestek meg minket.

Illetve a vállalkozásunk létrejöttének célja, hogy megvalósítsunk minden egyedi igényt.

 Hol és hogyan adhatom le az egyedi igényemet?

Erre több lehetőséget is biztosítunk számodra: 

 • az alábbi elérhetőségek valamelyikén felveszed velünk a kapcsolatot (info@steeldecor.hu vagy a +36 70 367 6182 – es telefonszámon)
 • a webshopban kiválasztod az elképzeléseidhez leginkább hasonlító terméket végül a megrendelésnél a megjegyzés mezőben leírod a kívánt módosítást
 • vagy facebookon is írhatsz nekünk: steeldecor.neked

 Személyesen is át tudom venni a terméket?

Alapvetően webshopként funkcionálunk, de előre egyeztetve, Budapesten megoldható a személyes átvétel is. Ezesetben természetesen nincs postaköltség.


Hogyan jut el hozzám a termék?

A szállításhoz a GLS csomagküldő szolgáltatásait vesszük igénybe, így biztosítva a terméked háztól házig szállítását. Aznap, amikor a csomagod érkezik, a GLS e-mailben tájékoztat téged a szállítás várható idő intervallumáról. 

A szállítási költség: belföld - 2400 Ft

                             külföld - 6000 ft

 Hogyan tudok fizetni?

Igyekszünk minden igényt kielégíteni a fizetési lehetőségek terén is.

 • Biztonságos online fizetés (barion)
 • Közvetlen banki átutalás (számlaszámunk az elektronikus számlán lesz látható)
  • 11600006-00000000-77849858
 • Utánvét (futárnál készpénzzel vagy bankkártyával)
 • Személyes átvétel (készpénz vagy bankkártya vagy revolut business)

 Van garancia a termékekre?

Amennyiben a terméked szállítás során megsérült, vagy esetleg mégsem felelt meg az elvárásaidnak, akkor több opció közül választhatsz. Ehhez azonban mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot.Miért minket válassz?

 • 100% Magyar termék.
 • Garanciát vállalunk a termékeink minőségéért.
 • Termékeink igazán személyre szabottak.
 • Megvalósítjuk az egyedi igényeket, melyekről INGYENES látványtervet küldünk.
 • A kivitelezés bármely szakaszában felveheted velünk a kapcsolatot.
 • Minden rendelés mellé AJÁNDÉK csavarokat, tipliket, távtartókat biztosítunk, hogy neked már csak felszerelni kelljen a terméket.
 • Vásárlóink értékelései