Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 4-5 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

egyedi kérések

Steel Decor - ahol minden kérést megvalósítunk


Webáruházunkban rengeteg termékkategória közül tudtok választani. A cégérektől kezdve a dekor berendezéseken át, egészen a fám állatos dekorációkig!
Előfordulnak egyedi esetek is, amikor nem találod meg amit keresel. Ilyenkor se csüggedj, lehetőséged van minden termékünk esetében egyedi kéréssel előrukkolni! Sőt, ha nem találsz valamit a shopban, és kifejezetten fontos neked a minőség, akkor is jó helyen jársz!

Lehetőség van a Steel Decor webáruházban egyedi rendelés leadására! Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot az info@steeldecor.hu e-mail címen, küldd el, hogy neked mire van szükséged! Megtervezzük együtt a kívánt terméket, és a látványterv jóváhagyása után, mehet is a gyártás!

Íme néhány egyedi kérés amit ügyfeleink igényei alakítottak:

Éremtartó bővítő

Ha nagyon beindulsz és nincs megállás, futószalagon érkeznek a szebbnél szebb sport érmek. Ebben az esetben is kevésnek bizonyult az eredetileg megrendelt fali éremtartó. De ügyfelemmel együttműködve rövid idő alatt megdupláztuk az eredetileg megrendelt termék kapacitását. Így boldogan gyűjtheti tovább az elismeréseket sportteljesítményéért, bőségesen elférnek a kiegészítőnek köszönhetően! Az elkészült bővítő tökéletesen illeszkedik az alaptermékhez stílusban és minőségben egyaránt.

Egyedi éremtartó

Az egyik személyes kedvenc éremtartóm! Ki ne szeretné a Balatont? Ügyfelemet rengeteg élmény és sportesemény köti a Magyar tengerhez, így szerette volna, ha kedvenc tava visszaköszön az éremtartóján. Az éremtartó hosszúkás, kanyargó formája teljes mértékben visszaadja a Balaton partjainak vonalát, és bőséges helyet biztosít az érmeknek! Az éremtartót egyedi felirat és trifecta tartó is díszíti, így teljesítve a megrendelőm összes kívánságát!

Céges logó egyedi méretben

Nem találsz üzleted falára megfelelő méretű logót? Ne aggódj, elkészítjük! Ahogy a képen is jól látszik az óriás méret sem okoz gondot a Steel Decor-nál! Neked is fontos a minőség és az egyedi megjelenés? Szeretnél cégeddel kilógni a sorból és emlékezetes vizuális élményt nyújtani vásárlóidnak? Küldd el logódat és a kívánt méretet, megtervezem és elkészítem neked a szemet gyönyörködtető, egyedi és stílusos cégért!

Generációkat összekötő kapocs

Mindenki számára kiemelten fontos szerepet tölt be az életébe családja. Ez megrendelőmnél sem volt máskép! Nem elégedett meg egy egyszerű családi fotóval a polcon, így elkészítettem neki a családfáját ábrázoló fali dekorációt! Ted különlegessé fali képeidet, emeld ki legkedvesebb családi emlékeidet otthonod falán! Szeretnél te is ilyen vagy ehhez hasonló különleges fali díszt legkedvesebb fotóidnak? Vedd fel velem a kapcsolatot és elkészítem neked!

Egyedi fém dekoráció pultra vagy polcra

Vannak megrendelők akik pontosan tudják, hogy mit szeretnének. Ebben az esetben sem volt ez máshogy! Ügyfelem határozott elképzeléssel keresett meg, pontos tervet hozott magával és magas minőségi követelményt állított a termékkel szemben. Szerintem sikerült belőle kihozni a maximumot! Az eredeti tervet kiegészítettem így az elkészült álló dekoráció szövege nem csak szemből és oldalról, hanem felűről is olvasható! Nagy volt az öröm amikor átvették az asztali dekort, de azt hiszem ez látszik is a fiúk arcán.

Jógaterem dekoráció

Ismét egy óriási méretű megrendeléssel keresett meg egy kedves vásárlóm. Szerette volna jógatermét feldobni egy egyedi és stílusos fali dekorációval. Az ügyfél minden kérésének eleget téve az elkészült dekoráció olyan méretes lett, hogy nem tudtam csak 2 db-ban legyártani és szállítani. De természetesen ez sem okozott gondot! A végeredmény magáért beszél, és szerencsére az ügyfelemet is lenyűgözte!

Lakatceremónia

Egy nagyon kedves fiatal pár keresett meg. Szerették volna egymást meglepni egy igazán különleges és maradandó emlékkel, ami az esküvői szertartást is feldobja és emlékezetessé teszi. Rövid beszélgetés után a “lakatceremóniához” terveztünk egy gyönyörű látványos emléktárgyat, melyen a fiatal pár sziluettje, nevük és az esküvő dátuma látható. A szív formát pedig egy vékony “szeretet zsinór” köti össze mellyen a lakat az összetartozás szimbólumaként foglal el központi szerepet.
Ha te is szeretnél esküvődre egyedi fém dekort, keress bizalommal!

Választott látványosság

Megrendelőmet különös és jelentős élmények fűzik a veszprémi tűztoronyhoz. Azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy készítsek neki egy nagyobb méretű gyönyörű fali dekort a kért épületről. Örömmel mesélem, hogy szerencsére sikerült ügyfelem elképzelésiet felülmúlni és szinte elakadt a lélegzete, amikor meglátta a 120 cm magas aprólékos kidolgozású képet! A mai napig imádom visszanézni ezt a képet!

Karácsonyfa fémből

Megrendelőmet különös és jelentős élmények fűzik a veszprémi tűztoronyhoz. Azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy készítsek neki egy nagyobb méretű gyönyörű fali dekort a kért épületről. Örömmel mesélem, hogy szerencsére sikerült ügyfelem elképzelésiet felülmúlni és szinte elakadt a lélegzete, amikor meglátta a 120 cm magas aprólékos kidolgozású képet! A mai napig imádom visszanézni ezt a képet!

Polc

Egyszerű de nagyszerű nagy teherbírású polc, az alsó részen visszafogott mintázattal. Az alsó rögzítésnek köszönhetően szinte “mindent” kibír. Matt fekete színe és letisztult formavilága teszi igazán látványossá a szobád falán! Ha elég erős csavarokat használsz a rögzítéséhez, nagyjából lehetetlen elhajlítani! Így amelett, hogy szép dísze lesz a feladnak, valószínűleg életed végéig elkísér!

Fogas

Dobd fel otthonod egyszerűen! Nagyon sokat lendít otthonod hangulatán már egy egyedi bútor vagy kiegészítő is! Unod a kommersz akasztókat? Nézd meg ezt a monogramos fogast, szerintem nagyon jól sikerült. Balázs és Zoé óriási örömmel cserélte le az északi kimondhatatlan nevű mássalhangzós akasztót a Steel Decor monogramos fogasára!

Sörnyitő

Rendelj apának, nagyapának, rokonnak és barátnak, névnapra vagy születésnapra személyre szabott ajándékot. A férfiak főleg nyáron, gyakran zárnak egy nehéz napot egy jól megérdemelt jég hideg sörrel. Nincs ez másképp családi eseményeken, ünnepségeken. Tegyél emlékezetessé minden egyes üdítő pillanatot névre szóló sörnyitóval.

Szalvéta tartó 

A napirend fontos része életünknek. Ahogy a képen is látszik, vannak olyan szerencsések, akiknek elég kényelmes folyamatok ismétlődése határozza meg a napjukat. De a viccet félre téve, te is választhatsz magadnak egyedi felirattal ellátott szalvétatartót. Ajándékként is tökéletes ez a gyönyörűen megmunkált és aprólékosan kialakított asztali dísz.

Tacsis óra

Megrendelőm nagyon szereti kis tacskóját. Nagy kutyaőrült hírében áll, imádja ha mindenhonnan kedvenc kiskutyájának a hurka teste köszön vissza. Miközben az idő múlását figyeli, az óra negyedeinél is kis kedvencének gyönyörű tömzsi testét csodálhatja!
Mivel az óra vastagsága miatt eláll. faltól, így külön extraként lehet megemlíteni, az aprólábú csőkutyák sziluettjének játékát a falon :D

Turista főzők

A bushcraft megszállottjainak és a kempingezés szerelmeseinek kedvenc terméke. A megrendelőm imád a szabadban főzni, túra, kirándulás vagy nyaralás közben. Ez a kis kompakt mobil tűzrakó lehetővé teszi, minden természetkedvelő számára, hogy könnyen és gyorsan alakítson ki tűzrakó helyet, mellyen finomabbnál finomabb, gyors ételeket tud készíteni!
Ha szeretsz kirándulni, túrázni, vagy szívesen főznél kint a kertbe egyszerűbb ételeket, kiváló választás lehet számodra is a kis turista főző. Könnyű, egyszerű és praktikus megoldás! Rozsdamentes acélból készül, így ellenáll az időjárás viszontagságainak.

 

Ahogy látod számos egyedi kérés került már megvalósításra! Szerencsére nagyon sokan vagytok akik 1-2 termék megrendelését követően megkerestek egyedi kérésekkel, ötletekkel és kívánságokkal. Arra buzdítalak, hogy te is böngészd végig a webáruházat, és ha nem találod amit keresel, vagy egy adott terméket más kialakítással látnál otthonodban keress bizalommal.

Büszke vagyok rá, hogy a Steel Decor nem csak egy webáruház, hanem egy olyan megvalósító vállalkozás, ami a vásárlói igényeket tartja szem előtt, mindezt úgy, hogy fenntartja a folyamatos kiemelkedő minőséget.

Bátran keress meg egyedi ötleteddel, kívánságoddal, ahogy a fenti példák is mutatják, tényleg nem volt még olyan kérés amit ne tudtam volna teljesíteni.

 

 

   

Contact Us