Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 4-5 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

rólunk

A Steel Decor

Szia, Kovács Dani vagyok a Steel Decor megálmodója! Egyedi lézervágott fém dekorációkat készítek! Kreativitás, rugalmasság, precizitás és megbízhatóság jellemzi a munkámat, hogy pontosan azt kapd, amit szeretnél.


Elegáns, kifinomult, stílusos, egyedi dekorációra vágysz? Unod az üres falakat vagy a régi díszítéseket? Vállalkozásod arculatát tennéd látványosabbá, vagy valami igazán egyedi ajándékötletet keresel? Jó helyen jársz! Fém fali dekorációim széles választéka remek megoldást kínál minden helyzetre.


Akár kész tervvel, akár csak egy ötlet körvonalaival érkezel, én megvalósítom az elképzelésedet.


Sportolók figyelem! Az egyedi éremtartók tervezése és készítése is a szakterületem. Ne hagyd, hogy kemény munkával megszerzett érmeid a fiókban porosodjanak! Segítségemmel stílusosan mutathatod meg eredményeidet.


Kíváncsivá tettünk? Nézz körül kész termékeim között!
Ha bármilyen kérdésed van, vagy rendelni szeretnél, de nem találod a webshopban a vágyott terméket, állok rendelkezésedre elérhetőségeim bármelyikén. Kapcsolat


Őrizd meg a legszebb emlékeidet! Esküvő, kisbaba érkezése, egy célszalag átszakítása, netán a nagyi 80. születésnapja? Készítek fotó alapján készült fém lakás dekorációkat is!


Rengeteg éremtartót néztél már, de egyik sem nyerte el a tetszésedet? Valami egyedibbre vágysz? Nézz szét egyedi éremtartó terveim között vagy írj nekem, ha nem találtad meg álmaid tartóját.

Kíváncsivá tettünk? Nézz körül kész termékeink között!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy rendelni szeretnél, de nem találod a webshopban a vágyott terméket, állunk rendelkezésedre elérhetőségeink bármelyikén. Kapcsolat

 

Elegáns, kifinomult, stílusos, egyedi dekorációt keresel? Jó helyen jársz. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.  Nézd meg lakberendezési ötleteinket amelyek már kézbesítésre kerültek!

 

Esküvő, kisbaba érkezése, egy célszalag átszakítása, netán a nagyi 80. születésnapja? Őrizd meg a legszebb emlékeidet fotó alapján készült fém lakás dekorációval!

 

Rengetek éremtartót néztél már, de egy se nyerte el a tetszésedet, valami egyedibbre vágysz? Nézz szét egyedi éremtartó terveink között vagy írj nekünk, ha nem találtad meg álmaid tartóját.