A július 17 után beérkező rendeléseket, sajnos csak szeptemberben tudjuk teljesíteni.

Charity

Steeldecor – Segíts, hogy mi is segíthessünk! 

Adománygyűjtés a webshopon keresztül 

Az adománygyűjtés az egyik legfontosabb tevékenységünk, amellyel segíthetünk azokon, akiknek igazán szükségük van rá. Sokan nem tudják, hogy a felajánlásokat hogyan lehet a leghatékonyabban összegyűjteni és célba juttatni. Mi segítünk!  

Ha szeretnél te is segíteni, a lent megjelölt adományjegyek valamelyikének megvásárlásával a Gyermekgyógyítók alapítvány részére eljuttatjuk a felajánlott összeget. 

Támogasd a Gyermekgyógyítókat!  

Miért őket választottuk?  

A válasz egyszerű: 
A gyerkmekeké a jövő! 

"A mi sikerünk a gyermekek gyógyulása. Az ország 8 pontján küzdünk azért, hogy a daganatos gyermekek mindenhol ugyanolyan esélyekkel gyógyuljanak. Ha minket támogatsz, azzal a gyógyításhoz szükséges modern eszközök beszerzését, szakembereink folyamatos képzését és innovatív személyre szabott terápiák bevezetését támogatod. " 


4termék 14

Az adományok gyűjtése egy fontos folyamat, és az interneten keresztül könnyedén elérhetjük a szélesebb közönséget. A webshopok lehetővé teszik, hogy az emberek adományokat gyűjtsenek online vásárlások során, és így a vásárlók támogatni tudják a kiválasztott jótékonysági szervezetet.

Az adománygyűjtés webshopon keresztül nem csak egyszerű és kényelmes, de hatékony is. Az adományok összegyűjtése nem csak az adományozóknak kedvez, hanem a jótékonysági szervezeteknek is. Az adománygyűjtés webshopon keresztül lehetővé teszi, hogy a jótékonysági szervezetek egyszerűen és hatékonyan jussanak hozzá az adományokhoz.

Az adománygyűjtés webshopon keresztül történő lehetőségei és előnyei

Az adománygyűjtés webshopon keresztül történő lehetőségeinek és előnyeinek megértése érdekében, először ismernünk kell azokat a módszereket, amelyekkel az adományokat a hagyományos módon gyűjtik.

A hagyományos módszer az adománygyűjtéshez az, amelyben az emberek pénzt adományoznak a jótékonysági szervezetnek. Az adományokat gyűjtő szervezetek általában kampányokat indítanak, hogy támogatást kapjanak. Azonban, a hagyományos adománygyűjtéshez szükség van a támogatók bizalmára, és az idő és a pénz befektetésére a kampányokban.

Az adománygyűjtés webshopon keresztül azonban sokkal könnyebb és egyszerűbb. Az adományozók egyszerűen vásárolhatnak a webshopban, és a vásárlás során adományozhatnak is. Az adományok összegyűjtése így egyszerűbb, mivel a vásárlók már megtették a vásá