A július 17 után beérkező rendeléseket, sajnos csak szeptemberben tudjuk teljesíteni.

Gyermekgyógyító adományjegy
Gyermekgyógyító adományjegy
1 500 Ft

Gyermekgyógyító adományjegy

Az egyik legfontosabb dolog a világon a gyermekek gyógyulása! Az ország nyolc különböző pontján dolgozó Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói szívvel-lélekkel küzdenek azért, hogy a daganatos betegséggel küzdő kis betegek mindenhol azonos eséllyel gyógyulhassanak.

Olvassátok el a bemutatkozásukat:

1 500 Ft
Részletek

"A mi sikerünk a gyermekek gyógyulása!

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói az ország 8 pontján küzdenek azért, hogy a daganatos gyermekek mindenhol ugyanolyan esélyekkel gyógyuljanak.

Ők a Gyermekgyógyítók!

Azért hoztuk létre a Hálózatot, mert így közvetlenül azoknak a munkája támogatható, akik a daganatos gyermekek gyógyításában részt vesznek.

Míg a ‘60-as évek elején csak a betegek töredéke gyógyult meg, ma a daganatos gyermekek kétharmadát meggyógyítjuk! E hatalmas előrelépés nagyrészt annak köszönhető, hogy a betegeket a több mint 50 éve működő Magyar Gyermekonkológiai Hálózat nyolc gyógyító és egy rehabilitációs központjában egységes terápiás elvek mentén, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gyógyítják.

Mi, gyermekgyógyító orvosok és ápolók szaktudásunk legjavát bevetve mindent megteszünk, hogy a gyermek a legkorszerűbb kezelésekben részesüljön, ezzel minden nap hitet és erőt adunk a megrémült szülőknek.

A beteg gyermek számára élményekkel teli, biztonságot és szeretetet árasztó környezetet biztosítunk, hiszen ettől erősödik meg lelkileg annyira, hogy akaratereje átlendítse a legnehezebb pillanatokon.

A gyermekgyógyítás nem pusztán munka, hanem életre szóló hivatás.” 

Kriván Gergely

gyermekgyógyász, osztályvezető főorvos 

a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnöke"

Közvetlen elérhetőségek:

Honlap:

https://www.gyermekdaganat.hu

Facebook: 

https://www.facebook.com/gyermekgyogyitok

Instagram: 

gyermekgyogyitok

Email:

gyermekgyogyitok@gmail.com


Egy pár visszajelzés a tevékenységükről:

Köszönöm hogy amikor nem voltam jól akkor is jól voltam. Mindig mosolyt csaltak az arcomra. Észre sem vettem, hogy beteg lennék.

(Sarolta)

 

Az odaadás,Az önzetlenség.Ahogy a gyermekekért gyermekké válnak. Minden tiszteletem az övék. Hisz a legszebb dolog a világon bármerre járunk a tiszta ártatlan gyermeki mosoly.

(Marsi Györgyné)

 

Kisfiamat 1 éves korában transzplantálták, közel fél évet töltött kórházban. Tegnap pedig elballagott az általános iskolából! Köszönet és hála a Gyógyítóknak, hogy ekkorára nőhetett!

(Éva, Barnabás édesanyja)

 

Amikor felkerültünk Budapestre, teljesen kikészülve, akkor már minden este közöttünk aludt a gyerek, mert egy pillanatot sem akartunk nélküle tölteni, annyira féltettük. Kassa Csaba doktor úrnak annyira megnyugtató a személyisége, olyan pozitív és előremutató minden

mondata, hogy ott, akkor éreztem, hogy jó kezekben vagyunk. Végtelenül türelmes volt velünk, ami az évek óta húzódó kétségekkel teli időszakban kincset ért.

(Flóra édesanyja)

 

Hálás vagyok a doktoroknak nővéreknek hogy megmentették az életemet! Ha ők nincsenek már én se lennék!

(Hanna)

 

Köszönjük a II.Gyermekklinika és különösképp a 2A osztály, a sebészet és az intenzív osztály minden munkatársának… mindent!

(Dóra)

 

Hálás köszönet az orvosoknak és nővéreknek, amiért meggyógyították kislányunkat!

(Niki)

 

Akárhányszor eszembe jutnak a világ legcukibb ápolói, doktorai, boldogsággal lesz tele a szívem. Örök hálám a Tűzoltó utcai dolgozóinak

(Vanda)

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek