Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Blog

Visszajelzések

Tulajdonos
Tulajdonos
Visszajelzések

Lakás dekoráció webshoppunkban, vásárlóink visszajelzései a fő mércénk. Lentebb olvasható néhány visszajelzés eddigi vásárlóinktól, amiket mindig öröm visszanézni.

"Most érkezett meg, valami fantasztikus lett!!! Komolyan még sokkal jobb is mint amire számítottam, nagyon nagyon köszönöm"


"Ügyfélközpontú logisztika, az egyéni igények gyors és rendkívül szép kivitelezése, igényes munka, rendkívül jó ár-érték arányban. Bármikori, könnyű elérhetőség, rugalmasság a kiszállítás/átvétel időpontja és más problémák esetén ???? "


"Nagyon igényes, precíz munka‼Immár harmadszor csináltattam vele éremtartót és abból az egyik egy delta trifecta háromszög ???? arra sajnos még nem kerültek fel a trifecták mivel arra az idei év érmeit szántam????.. és amint meg lesz pakolva már rakom is fel hogy lássátok Dani munkáját ???? ami a kommunikációt illeti az tökéletesen működött és bármi kérésem vagy kérdésem volt hamar válaszolt... azt mondják jó munkához idő kell‼???? viszont ez tényleg nagyon szép és gyönyörű munka volt, hamar elkészült,nem kellett rá sokat várni ????

Na szóval ha bárki azon töpreng hogy hova tegye az érmeket és nem akarja szekrénybe rejteni hanem büszke rá és ki akarja biggyeszteni a falra csakhát nem tudja mire akassza fel ígyhát AJÁNLOM mindnekinek Danit ‼????

Ezt az éremtartót páromnak csináltattam és mit ne mondjak annyira örült neki mikor megkapta hogy örömében táncot járt velem együtt mert én szintén örültem hogy nagyon tetszett neki ????????????

Aroo????"


"Nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Szép kivitelezés, kellő rugalmasság az egyedi igények ellenére is. ???? Tudom ajánlani mindenkinek."ndben zajlott! Kedves, segítőkész eladó, ajánlom mindenkinek!"


"Amit kèrtem azt kaptam, de szerintem mèg jobbat is ???? nyugodt szívvel ajànlom mindenkinek"


"A megajándékozottak örültek az egyedi meglepetésnek. A termék és a lebonyolítás is korrekt volt. ☺️ Bárkinek szívesen ajánlom."


"Igényes, szép munka.Minden egyedi igényt figyelembe véve. Köszönjük!"


"Korrekt partner, kifogástalan termék. Mindenkinek ajánlom! Maximálisan meg vagyok elégedve!


"Az éremtartók tökéletesek lettek, szépen kidolgozott, jó minőség. A lehetőségek végtelenek, az ár is kedvező!

Az eladó pedig végtelenül kedves, segítőkész."


"Hihetetlenül ötletes és kreatív éremtartók születtek egyedi kívánságaink nyomán.


"Nemcsak Spartan-os, tájfutós, triatlonos változatok, hanem ezek leleményes ötvözete is elkészült - időre, kifogástalan kivitelezésben.


"A karacsony legkelendőbb ajándékai lettek, köszönjük szépen!"


"A legkreatívabb, legminőségibb munka rugalmas, emberi hozzáállással! Csillagos ötös! Fogunk még pár egyedi éremtartót csináltatni, ebben biztos vagyok ????"


"Igényes munka, ötletes kivitelezés! Régi vágyam volt már egy szép Spartanos éremtartó. Végre valóra vált. ???? Várja, hogy a helyére kerüljön az érmekkel. ????"


"Brutál csúcs szuper! Pontosan amilyennek képzeltem! ????????‍♀️????"


"Teljesen meg voltam elégedve mind az üzlet lebonyolításával, mind a termékekkel."


"Ajánlani tudom csak mindenkinek aki minőségi, igényes éremtertót szeretne.

Köszönöm, mégegyszer! ????????????"


"Valóban "személyre szabott" a tervezés és hibátlan a kivitelezés.

A fiam érmei így a lakás ékei.

Köszönjük szépen. ????"


"Preciz vágás, szépen kidolgozott részletek az szélei nem élesek, jó a tapintása. A festés is egyenletes, szép munka és ami a legfontosabb személyre szabott. Köszönöm!"


"Profi munka, nagyon szép kidolgozás,maximális segítőkészség, hozzáállás. Biztos, hogy most már csak Tőled rendelek! Köszönöm!"


"Nagyon szép kivitelezés. Segítőkész, ötletes tervezés, korrekt megvalósítás. Ajánlom mindenkinek ????????"


"Szuper éremtartókat készített lányaimnak. Nagyon egyedi, igényes, szép munka, jó szívvel ajánlom!"


"Gyors, és könnyű kommunikáció, udvariasság, precizitás, és csodálatos egyénreszabott termékek❤️????

Csak ajánlani tudom!!! Akár ajándékba veszed, vagy csak saját magadnak, biztos nem bánod meg????"


"Nagyon korrekt,rugalmas ügyintézés.Minden kérdésemre,kèrésemre kèszséggel válaszoltak.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Köszönöm ????Nagyon szép,igènyes munka!!!!"


"Egyedi igényeket is kiszolgálnak. Gyönyörű kivitelezés. A lakásunk éke lett az éremtartó. Imádjuk. Köszönjük a kedves kiszolgálást! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"


Mindenkinek csak ajánlani tudom, pontos, precíz, egyedi, ötletgazdag, fenomenális oldal.

A piaci árhoz képest nekem megfizethetőbb.

Örülök, hogy rátaláltam erre a vállalkozásra.

❤️????"


Ha szeretnél még további vásárlói visszajelzéseket olvasni:


Facebook értékelések

Google értékelések

Reméljük téged is a vásárlóink között tudhatunk és bízunk benne, hogy írsz rólunk egy visszajelzést :)