A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

A partnereink visszajelzései – hálásak vagyunk az együttműködésért!

Tulajdonos
Tulajdonos
A partnereink visszajelzései – hálásak vagyunk az együttműködésért!

Olvassátok el partnereink visszajelzéseit, akikkel hosszú távú, sikeres együttműködésre törekszünk. Visszajelzéseikben megtudhatjátok, hogyan értékelik a kapcsolatot velünk, és milyen előnyöket kínál számukra az együttműködés.

Steeldecor - éremtartó és lakésdekoráció webshop

Az üzleti világban nemcsak az ügyfelek, hanem a partnerek is kulcsszerepet játszanak a sikerben. Egy jól működő együttműködés lehetővé teszi az erőforrások hatékonyabb felhasználását, az ötletek megosztását és az innováció előmozdítását. Cégünk számára fontos, hogy hosszú távon kiváló kapcsolatot ápoljon partnereivel, és megfelelő támogatást nyújtson számukra az üzleti céljaik eléréséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttük néhány partnerek visszajelzését, akikkel együttműködünk, és bemutatjuk, hogy hogyan értékelik a kapcsolatot velünk.

Adrenalin Agility Team - egyedi kulcstartók, sport éremtartók

"Megbízhatóság, precizitás, profizmus, és legfőképpen csodálatos, prémium minőségű termékek: ezekkel a szavakkal jellemeznénk a Steeldecor csapatát. Agility versenyszervezőként különösen büszkék vagyunk rá, hogy együttműködésünk által elkápráztathatjuk versenyzőinket a Steeldecor fantasztikus éremtartóival, amelyek a kutyás piac igazi kuriózumai: csodálatos fali díszek, melyek kutyás életünk történetének legszebb pillanatairól mesélnek."

 

MadMan sportszervező - egyedi trófeák, sport éremtartók

"A Steel Decorral lassan 3 éve működünk együtt. Egyedi ÉREMTARTÓkat és serlegeket rendelünk tőlük az esemènyeinkre. A versenyzők nem egy unalmas trófeát kapnak, hanem egy egyedi serleget, ami számukra több év múlva is kellemes emlékeket fog őrizni a versenyeinkről.."

 

Dance Universum magyar és nemzetközi tánc verseny szervező - egyedi trófeák

"Már több versenyünkön is sikerült együtt működni egyedi ajándékok kivitelezésével kapcsolatosan."

 

Kaposvári 1. MCM-Diamant Adorján SE

"A steeldecor munkássága által fantasztikus ajándékokat tudtunk adni futamnyerteseinknek Kaposváron, a nemzetközi uszonyosúszó versenyünkön. Kevésbé ismert sportágként kevés, a sportágra jellemző szuvenír érhető el a piacon, de a steeldekor segítségével uszonyos kulcstartókat és két gyönyörű éremtartóval gazdagodtak a versenyzők. Nem csak a gyerekektől, de az edzőktől is pozitív visszajelzések érkeztek, hogy a szuper rendezésen felül nagy örömet és motivációt okoztak a különdíjak sportolóik számára."

 

Extremerush

"..."

 

Hobby Puller Club

"Eredetileg valamilyen kutyás éremtartó után kutatva találtam rá a SteelDecor oldalára. A kutyáimmal rendszeresen sportolunk, és az évek folyamán rengetek érmet gyűjtöttek, ezeknek szerettem volna a fiók helyett egy méltó helyet.

Megláttam egy "lány plusz kutya" éremtartót a kínálatban, gondoltam is, hogy ez jó lesz, ennél közelebbit úgysem fogok találni. Aztán ahogy görgettem lejjebb, láttam, hogy egyedi igényeket is teljesítenek. És tényleg! Néhány email váltás után el is készült a "terv", amire ránézve azt láttam, hogy "igen, ezek MI vagyunk"!

A kutyás sportcsapatunk rendszeresen szervez versenyeket, és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy versenyeinken a SteelDecorral együttműködhetünk. Hiszen melyik résztvevő ne szeretne a sok munkával elért érmeinek egy olyan egyedi tartót, ami tényleg az ő sportját, tényleg az ő kutyáját, és tényleg az ő közös munkájukat ábrázolja? A válasz: mindenki ilyet szeretne ????"

 

AZDesign Andok Zsuzsanna/Belsőépítészeti tervezés

"..."

 

Dédapám Háza Vendégház az Őrségben

",..."