Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Blog

A partnereink visszajelzései – hálásak vagyunk az együttműködésért!

Tulajdonos
Tulajdonos
2022.10.08 11:08
A partnereink visszajelzései – hálásak vagyunk az együttműködésért!

Olvassátok el partnereink visszajelzéseit, akikkel hosszú távú, sikeres együttműködésre törekszünk. Visszajelzéseikben megtudhatjátok, hogyan értékelik a kapcsolatot velünk, és milyen előnyöket kínál számukra az együttműködés.

Steeldecor - éremtartó és lakésdekoráció webshop

Az üzleti világban nemcsak az ügyfelek, hanem a partnerek is kulcsszerepet játszanak a sikerben. Egy jól működő együttműködés lehetővé teszi az erőforrások hatékonyabb felhasználását, az ötletek megosztását és az innováció előmozdítását. Cégünk számára fontos, hogy hosszú távon kiváló kapcsolatot ápoljon partnereivel, és megfelelő támogatást nyújtson számukra az üzleti céljaik eléréséhez. Ebben a cikkben összegyűjtöttük néhány partnerek visszajelzését, akikkel együttműködünk, és bemutatjuk, hogy hogyan értékelik a kapcsolatot velünk.

MadMan sportszervező - egyedi trófeák, sport éremtartók

"A Steel Decorral lassan 3 éve működünk együtt. Egyedi ÉREMTARTÓkat és serlegeket rendelünk tőlük az esemènyeinkre. A versenyzők nem egy unalmas trófeát kapnak, hanem egy egyedi serleget, ami számukra több év múlva is kellemes emlékeket fog őrizni a versenyeinkről.."

 

Dance Universum magyar és nemzetközi tánc verseny szervező - egyedi trófeák

"Már több versenyünkön is sikerült együtt működni egyedi ajándékok kivitelezésével kapcsolatosan."

 

Kaposvári 1. MCM-Diamant Adorján SE

"A steeldecor munkássága által fantasztikus ajándékokat tudtunk adni futamnyerteseinknek Kaposváron, a nemzetközi uszonyosúszó versenyünkön. Kevésbé ismert sportágként kevés, a sportágra jellemző szuvenír érhető el a piacon, de a steeldekor segítségével uszonyos kulcstartókat és két gyönyörű éremtartóval gazdagodtak a versenyzők. Nem csak a gyerekektől, de az edzőktől is pozitív visszajelzések érkeztek, hogy a szuper rendezésen felül nagy örömet és motivációt okoztak a különdíjak sportolóik számára."

 

Extremerush

"..."

 

Hobby Puller Club

"..."

 

AZDesign Andok Zsuzsanna/Belsőépítészeti tervezés

"..."

 

Dédapám Háza Vendégház az Őrségben

",..."