A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

Fotóról fém fali dekoráció

Tulajdonos
Tulajdonos
Fotóról fém fali dekoráció

Dolgoznál azon, hogy az egyik legkedvesebb emléked örökre megmaradjon? Úgy érzed, hogy ez a pillanat sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint hogy egyszerűen a telefonod tárhelyén porosodjon? Talán túl hétköznapi számodra a hagyományos képkeret megoldás? De vajon mit szólnál egy fém falidekorációhoz, amely a képed alapján készül?

Lakásodat egyedi fém dekorációval dobhatod fel, amely a kedvenc fotód alapján készül!

Vágyakozol arra, hogy valami igazán egyedire és különlegesre tedd szert a klasszikus képkeretek vagy a parafatáblák helyett? A fém falidekorációk olyan lehetőséget biztosítanak, hogy megmutasd a legszebb és legemlékezetesebb pillanataidat! Bátran ajánljuk a SteelDecor fém dekorációit, amelyeket akár a saját fotód alapján is elkészíttethetsz.

A fém változat sokkal időtállóbb és strapabíróbb, ráadásul teljesen más stílust képvisel, amikor a legkülönlegesebb élményeidet ábrázolja. Elképesztő meglepetés lehet, ha szeretteidet valami igazán rendkívülivel leped meg.

Ezek a dekorációk különösen ajánlottak születésnapokra, évfordulókra vagy egyéb különleges eseményekre. A lehetőségek tárháza végtelen, hiszen a szerelmes pillanatoktól kezdve egészen a diplomaosztóig bármi megvalósítható.

Egy ilyen ajándékkal az időtlenség új dimenzióját tapasztalhatod meg. Telefonodról könnyedén törlődhet a fotó, legyen az egy vírusfertőzés, meghibásodás vagy akár egy megtelt tárhely miatt. Viszont egy masszív fém kerettel díszített emlék a falon örökre megmarad, szó szerint.

Szívhez szóló üzenet, amelyet a fém dekoráció képvisel!

Előfordul, hogy szavakban képtelen vagy kifejezni azt, amit érzel a választott személy iránt? Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy egy igazán személyre szabott ajándékkal leped meg. Ezért kiváló lehetőséget kínálnak az szokatlan meglepetések.

Örökítheted meg közös utazásotok vicces vagy megható pillanatát. Akár kedvesed elérte valamilyen fontos eredményét is, amelyre a legbüszkébb vagy.

Az otthonod legszebb dísze lehet, különösen akkor, ha az esküvőtök napját szeretnéd örökre megőrizni és kiemelt helyen megjeleníteni. Minden korosztályt lenyűgözhetsz ezzel a modern megoldással, legyen szó édesanyádról vagy bárkiről, aki számodra különleges.

Élményeid és érzéseid különleges formában való kifejezése

Életre keltheted régi fényképeidet, és otthonodat még hangulatosabbá teheted! Az üres falak sivárságát megtörheted varázslatos emlékekkel és élményekkel. Nincs jobb módja a szürke hétköznapok feldobásának, mint amikor az élettel teli pillanatokat nem mindennapos formában jeleníted meg.

Az emlékekkel díszített fal mindig felidézi az adott nap érzését és hangulatát, és sosem kell attól tartanod, hogy idővel elhalványul. Egy ilyen különleges dekoráció örök tárgy és örök pillanatot teremt!

Csak töltsd fel a kiválasztott képedet vagy fotódat, és pár munkanapon belül elküldjük neked az első verziót. Ha pedig bármilyen módosítást szeretnél végezni, akkor még finomítunk a mintán, és csak akkor kerül gyártásba, ha teljes mértékben tükrözi elképzeléseidet.

Emlékből fém fali dekoráció: termék adatlap

Házassági évfordulóra ajándék

Szerelmeddel közös kép

Bármilyen képről

Emlékezetes pillantok

Cikk rólunk