Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Blog

Egyedi fém éremtartók a küzdőknek!

Tulajdonos
Tulajdonos
Egyedi fém éremtartók a küzdőknek!

A különleges, fémből készült éremtartók nem csupán a nyertesek számára jelenthetik a tökéletes ajándékot, hanem mindazoknak, akik számára fontos a küzdelem és a verseny. Egyszóval a sport szerelmeseinek egy szívhez szóló meglepetés, melyben minden egyes nap gyönyörködhetnek!

Hány férőhelyes egy efféle fém éremtartó?

A SteelDecor egyedi sport éremtartó választékában bőséges lehetőség tárul eléd. Innen beszerezhetsz állatos változatot, különleges bicajos díszítésűt, kifejezetten focirajongóknak készültet, megszállott futóknak való kivitelezésűt és különféle sportok szerinti verziót egyaránt. Például küzdő, erőnléti vagy kézis éremtartókat.

Egy fém fali éremtartó igazán személyre szóló dekoráció, mely tökéletes meglévő érmék kiállítására, de a reményteljes várakozás megjelenítésére is kiváló motivációként.

Nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mégis hány érem fér rá egy ilyen különleges fali tartóra! Ez az érmek szalagjának a szélességétől is függ, a viszonyítási alap a 3,2 cm-es szalag, amely a “szélesebb” típusokba sorolandó.

Ezenkívül annak is függvénye, hogy milyen közökkel, mennyire szellősen tennéd őket egymás mellé. Például egy 35 cm-es tartóra, mely 9 sorral rendelkezik 13 darab férőhellyel számolhatsz. Ehhez további segítség elérhető a SteelDecor érem férőhely táblázata alapján is!

Egyedi elképzeléseid is megvalósíthatóak, így tehát nincs korlátozás afelől, hogy az íjászat, a lovaglás vagy a darts rajongói táborát erősíted. Profiként pedig légy büszke teljesítményedre, és mutasd meg ismerőseidnek az elért eredményeidet!

Tervezd meg álmaid éremtartóját!

A fémből készült tartó exkluzív dizájnnal teszi még egyedibbé otthonod. Tartós, masszív alapanyagának köszönhetően hosszú éveken keresztül gyönyörködhetsz benne. Az időtálló kivitelezés révén teljesen más köntösben mutathatod meg gyűjteményed.

A szokványos fiókban lapulós megoldások helyett a falon elhelyezett tartóállvány dekorációs elemként is ideális. Kiállítás gyanánt, teljesítményed ösztönzésére, egy szeretted iránti büszeség, tisztelet kifejezésére egyaránt használhatod.

Emlékezz meg gyermeked, édesapád vagy legjobb barátod eredményeiről, és ajándékozz számára valami igazán személyre szabott ajándékot!

Nemcsak a sportteljesítmények során elnyert díjak megjelenítésére kínál lehetőséget, hanem egy számodra fontos elért cél esetében is, például a barátoddal megtett leghosszabb biciklis út emlékére.

Állíts örök emléket hűséges kedvencednek egy állatos éremtartóval!

Állataink egy életre nyomot hagynak lelkünkben, ez a mély, feltétel nélküli szeretet kitörölhetetlen. Szeretnél valami maradandót, amely a kutyusoddal való közös edzésekre emlékezet, amely méltó formában mutatja meg az ő érdemeit? A fém fali éremtartó nagyszerű módot kínál minderre!

Ha bármilyen kérdésed van keress minket bátran valamelyik elérhetőségünkön

Gyakori kérdések

Tiktok

Facebook

Instagram