Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Blog

Egyedi fém éremtartók a küzdőknek!

Tulajdonos
Tulajdonos
Egyedi fém éremtartók a küzdőknek!

A fém éremtartók nem csupán egyszerű tárgyak, hanem valódi érzelmeket hordoznak magukban. Minden egyes érem mögött egy történet, egy küzdelem és egy hatalmas siker áll. Amikor ránézel a faladon lógó érmekre, azok a pillanatok jutnak eszedbe, amikor minden erődet beleadva küzdöttél, amikor a verejték a homlokodon csillogott, és amikor az álmaid valóra váltak.

Egyedi, különleges éremtartók készültek, melyek fémből alkotva nem csak a győzteseknek jelenthetnek tökéletes ajándékot, hanem mindazoknak, akik számára a küzdelem és a verseny fontos. Egy valóban szívhez szóló meglepetés ez a sport szerelmeseinek, melyben minden nap gyönyörködhetnek!

De hány érem fér ebbe az egyedi fém éremtartóba?

A SteelDecor egyedi sport éremtartó kínálatában számtalan lehetőség áll rendelkezésedre. Itt találhatsz állatokkal díszített változatokat, különleges kerékpáros témájúakat, kifejezetten focirajongóknak tervezetteket, elkötelezett futóknak szánt kivitelezéseket, valamint különböző sportágak szerinti verziókat is. Például küzdőknek, erőnléti sportok kedvelőinek vagy kézilabda szerelmeseinek tervezett éremtartókat.

Egy fém falra szerelhető éremtartó valóban személyre szóló dekoráció, amely tökéletesen megjeleníti a meglévő érméket, de ugyanakkor reményteljes várakozásként is szolgál, mint kiváló motiváció.

Vessünk egy közelebbi pillantást arra, hogy hány érem fér el ebben a különleges falra szerelhető tartóban! Az érmek szalagjának szélessége is befolyásolja, a 3,2 cm-es szalag szolgál viszonyítási alapként, ami a "szélesebb" típusok közé tartozik.

Ezenkívül attól is függ, hogy milyen közökkel helyezed el őket egymás mellett, milyen szellősen. Például egy 35 cm-es tartóra, amely 9 sorral rendelkezik, körülbelül 13 helyet számíthatsz. További segítségért tekintsd meg a SteelDecor éremtartó férőhely táblázatát!

A saját egyedi elképzeléseid is megvalósíthatóak, így nincsenek korlátok arra nézve, hogy támogasd az íjászat, a lovaglás vagy a darts szerelmeseit. Profi teljesítményeddel pedig büszkén mutathatod meg eredményeidet ismerőseidnek!

Tervezd meg álmaid éremtartóját!

Ez a fémből készült tartó exkluzív dizájnnal teszi még egyedibbé otthonod. Tartós, masszív anyagának köszönhetően hosszú éveken át gyönyörködhetsz benne. Időtálló kialakításának köszönhetően teljesen új formában mutathatod be gyűjteményedet.

Ahelyett, hogy a szokásos fiókokban rejtőztetnéd az érmeidet, ez a falra szerelhető tartóállvány ideális dekorációs elemként is szolgál. Kiállításként, a teljesítményed ösztönzésére, szereteted és tiszteleted kifejezésére egyaránt használhatod.

Tarts emléket gyermekednek, édesapádnak vagy legjobb barátodnak az elért eredményeiről, és ajándékozz nekik valami igazán személyre szabott ajándékot!

Ez a fém éremtartó nemcsak a sportteljesítmények során elért díjak bemutatására nyújt lehetőséget, hanem hasznos lehet egy számodra fontos cél esetén is, például a legmesszebbre megtekert kerékpáros út emlékére a barátoddal.

Hozz létre örök emléket hűséges kisállatodnak egy állatos éremtartóval!

Az állataink egy életre nyomot hagynak a szívünkben, és ez a mély, feltétel nélküli szeretet sosem múlik el. Szeretnél valami maradandót, ami emlékeztet a közös edzésekre a kutyusoddal, és méltó módon megmutatja az ő érdemeit? A fém falra szerelhető éremtartó kiváló lehetőséget nyújt erre!

Ha bármilyen kérdésed van keress minket bátran valamelyik elérhetőségünkön

Gyakori kérdések

Tiktok

Facebook

Instagram