Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Blog

Ajándékozás - karatés éremtartó

Tulajdonos
Tulajdonos
Ajándékozás - karatés éremtartó

Mások arcára mosolyt csalni öröm. Éppen ezért 2022. decemberében egy új trendet indítottunk. A steeldecor.hu webáruházban minden 60. megrendelés után megajándékozunk egy csapatunk által kiválasztott olyan személyt, aki kiemelt érdeklődést mutatott a termékeink iránt.

 

Második választottunk Zsófi, akit egy egyedi karatés éremtartóval leptünk meg. A terméken egy általa űzött sport alakjai láthatóak.

 

"Az elmúlt napokban gazdagodtam egy szuper éremtaróval a Steeldecornak köszönhetően. Nagyon hálás vagyok érte, hiszen így a számomra legfontosabb érmeknek különleges helyük lesz az otthonomban."

 

 

 

Ezek az érmek a következők:

-a két európa bajnoki aranyérmem

-a két eb ezüztérmem

-és az ifjúsági olimpiára kvótát biztosító aranyérmem

"Persze nem akármilyen éremtartón lesz a gyűjteményem, mivel nagyon sok fajta közül lehettet választanom. Viszont én emellett döntöttem. Szerintem ti is nyugodtan szerezzetek be egyet magatoknak és nézzetek szét az oldalon, mert rengeteg egyedi dekoráció közül választhattok. "