A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

Egyedi és nagyszámú megrendeléseket is teljesítünk

Designer
Egyedi és nagyszámú megrendeléseket is teljesítünk

Büszkék vagyunk arra, hogy a magánszemélyeken túl már egyesületek/csapatok is megtalálnak minket.

A SteelDecor több sportegyesülettel áll partneri kapcsolatban azért, hogy az ügyfelek számára minél szélesebb körű szolgáltatásokat, színesebb versenyeket, egyedi kupákat, vagy éppen nyereményeket tudjon biztosítani.

Számos rendezvény, sportesemény győzteseinek kupáiról és a dobogós helyezettek nyereményiről gondoskodtunk már. A közeljövőben szeretnénk bővíteni a portfóliónkat, éppen ezért vállaljuk további egyesületek, rendezvényszervező cégek, hotelek megkeresésének teljesítését.

Egyedi terv alapján vállaljuk egységes arculat kivitelezését. Például nagyon szívesen készítünk hotelek ajtóira egyedi ajtószámokat, vagy a hotelszobák falaira dekorokat.

Mindazon által lehet szó esküvőről is, ahol egyedi esküvői dekorok (például tortadíszek, fotófalra feliratok, egyéb dizájn dekorok) megtervezését is kivitelezzük. Nálunk a megrendelésnél nincs limit, sem határ, kivitelezünk egy, de akár több ezer darabot. Együttműködés miatt keressetek minket bizalommal!