A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

Különleges állatos éremtartó: Vidámabb otthon egy csapásra!

Tulajdonos
Tulajdonos
 Különleges állatos éremtartó: Vidámabb otthon egy csapásra!

A Hard Dog Race számomra nem ismeretlen fogalom, és ha a kedvenced díjait szeretnéd személyesebbé és különlegesebbé tenni, akkor az állatos éremtartó a legjobb választás számodra. Ezen a tartón természetesen felhelyezhetsz rozettákat is, így egyedi módon jelenítheted meg az elért eredményeket és emlékezetes pillanatokat. Ez az egyedi éremtartó nemcsak praktikus és rendszerezett módja az elismerések bemutatásának, hanem kifejezi az állatszeretetedet és a sport iránti elkötelezettségedet is.

Kutyás sportok, amelyek színesebbé teszik mindennapokat

H aszereted a kutyás sportokat,akko rtudod, hogy szőrösbarátoddal való futás egészen más élmény, nem beszélve az emlékezetes kutyás akadályfutásról.Csodálatos érzés legyőzni az akadályokat,éserősebben, fittebben hazatérni.Különösen,ha hűséges társaddal vagy. Miért ne jelölnéd meg ezt az emlékezetes alkalmat otthonod falain?

A legjobb módja ennek egy személyre szabott éremtartó.robusztus fémkeretidőtálló, és bármilyen stílusú helyiségbe beilleszthető.Nemcsak remek emléktárgy,hanem motivál és erőt ad kutyával valóedzéshez.

Ha kutya agility eredményeit egy személyesebb helyen szeretnéd megjeleníteni,választhatsz egy speciális falitartót, például trófeával,háziállat sziluettjével vagy névvel.

 

A tökéletes ajándék állatbarátodnak!

Kifogytál a születésnapi ajándékötletekből, és valami különlegeset szeretnélkombinálni egy díszes dekorációval?Akkor az Állati éremtartó tökéletes választás.Egyedi minták is rendelkezésre állnak .Mindössze az ismerőskutyafajtájára és nevére van szükségünk, és természetesen a sportágra, amitűz.Az eredmény egy átgondolt ajándéklesz.

Ami a legjobb, hogy remek meglepetés i slehet, ha barátja, rokona, ismerőse új otthont nyit.