Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 4-5 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Blog

Az indíttatásunk​

Kovács Dani
Az indíttatásunk​

Ismerjetek meg minket, honnan indultunk és hová tartunk :)

Először is szeretnénk megköszönni az érdeklődésedet a webshopunk iránt!

Másodsorban pedig engedd meg, hogy néhány szóban bemutassuk neked a SteelDecor létrejöttének történetét, továbbá azt, hogy miért is keltettük életre ezt a nagyon színes és számos egyedi terméket gyártó vállalkozást.

A sport már gyerekkorom óta nagy szerepet játszik az életemben, de néhány évvel ezelőtt csöppentem bele az akadályfutás világába. Számos éremmel gazdagodtam a versenyek során, de valahogy sosem találtam azoknak tökéletes helyet, így végül mindig a fiókom legmélyén kötöttek ki.

Aztán egy nap megelégeltem, és elkezdtem lehetőségek után böngészni a neten. Azonban sehol sem találtam olyan éremakasztót:
• ami igazán megfelelt volna számomra,
• ami visszaadta volna mindazt, ami teljes mértékben én vagyok,
• ami illik hozzám és a sportágamhoz,
• ami egyben motivál is a további érmek gyűjtésében és
• ami hozzásegítene a további versenyeken való csúcsteljesítményhez.

Aztán jött egy ötlet, hogy megvalósítom a saját elképzelésemet és elkészítek egy egyedi, tényleg rám szabott éremtartót. Nem egy hétköznapi anyagot választottam alapul, ugyanis fémből álmodtam meg az érmeim tartóját.
Nem sokkal később meg is született az első éremtartóm:
• a becenevemmel (Dongó),
• a kedvenc motivációs idézetemmel (…)
• és a sportágamhoz kapcsolódó figurákkal, ábrákkal (akadályok, spartan sisak, trifecta tartó).

Az éremtartóm láttán a csapattársaim is elkezdtek érdeklődni nálam saját, egyedi éremtartó után, hiszen eddig ők is azzal a problémával szembesültek, mint én.

Nem találtak a jól kiérdemelt érmeknek hozzájuk méltó éremtartót.

A nagy igényre való tekintettel létrehoztam az Egyedi Éremtartók webshopomat. Nemrégiben pedig nevet váltottunk, ugyanis bővítettük a kínálatunkat egyedi lakásdekorok gyártásával is, ehhez pedig szükségünk volt egy név és arculatváltásra, amely még jobban tükrözi a szolgáltatásainkat.

Így ma már SteelDecor néven gondoskodhatunk kedves vásárlóink igényeiről.

De most már beszéljenek helyettem a vásárlók visszajelzései és a tőlük kapott képek.

Keress minket bizalommal!

Dani

Facebook steeldecor.neked

Instagram steeldecor.neked

Tiktok steeldecor.neked