Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az idei évben december 5-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek az Ünnepek előtt.

Nagyon várjuk, hogy segíthessünk elképzeléseitek megvalósításában és hozzájárulhassunk az ünnepi készülődéshez. Ha bármilyen kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, mindig itt vagyunk, hogy segítsünk. Köszönjük a nagy számú érdeklődést és jó hangulatú ünnepi időszakot kívánunk!
Blog

Holp Timea-Sport Coach

Kovács Dani
Holp Timea-Sport Coach

Kinek és miért lehet szüksége sport coachra?

A válasz: sportolóknak, edzőknek, szülőknek – hogy csak a legérintettebbeket említsük!

Mivel a webshopra sportolók, vagy az ő barátjaik, családtagjaik látogatnak főként, így szeretnénk bemutatni egy igazán lelkes szakembert, hátha valakinek segítséget tudunk nyújtani az összeköttetésben. Alább olvashatjátok a bemutatkozását és képet kaphatunk a hozzáállásról.

Holp Timea-Sport Coach


Facebook

Tiktok

 

"Az igazi bajnokok azok, akik az utolsó leheletükig küzdenek."

- Cristiano Ronaldo, többszörös Aranylabdás portugál labdarúgó

Korábban versenyszerűen sportoltam, és a gyermekem is sportoló, így testközelből is megtapasztalhattam ennek a területnek a szépségét, és nehézségeit.

A karrierem megszakítására sérülés kényszerített, de a sport szeretete a mai napig elkísér.

Sajnos sok tehetséges fiatal és tinédzser fejezi be a sportot akár sérülés miatt, vagy mert mentálisan nem bírják a rájuk nehezedő terheket, sajnálatos módon.

Szakmai munkám során sportolókat, edzőket, sportvezetőket és szülőket támogatok abban, hogy a sportpályafutás minél harmonikusabb és hosszabb távú legyen. A coaching módszerek, tanácsadás és tréningek mentén olyan környezet megteremtésében segítek, ahol nemcsak jó sportolónak, edzőnek, sportszülőnek lenni, hanem a mentális és kommunikációs folyamatokon keresztül olyan erőforrásokat használok, melyek hozzáadnak a jobb sportteljesítményhez, és a harmonikus mindennapok kialakításához.

Amiben számíthatnak rám:

- egyéni coaching játékosokkal

- edzői kommunikációs fejlesztés

- csapatkohézió erősítése

- csapatépítő tréningek

- mérések (DISC, megküzdési mechanizmusok stb.)

- szociometriai felmérések és megoldások

- szülői edukáció, szülőkkel történő coaching és tanácsadás

- vezetői coaching szemléletben támogatás, kommunikációs megoldások

 

 

 

Nagy hangsúlyt kap a mentális felkészülés fontossága, amiben mind szülőként, mind egyesületként segíthetjük a gyermekeinket, hogy minél tovább ott maradjanak a versenypályán, mert a sport nem csak a versenyzésről szól, hanem az egészségről is.

Ha úgy érzitek, hogy bármiben tudok segíteni a fentebb felsoroltak közül, akár szülőként, egyesületként, sportolóként, hogy a fiatalok, a gyerekek, a játékosok minél tovább a pályán lehessenek, hogy élvezzék a játékot, szeressék a sportot, akkor rendelkezésetekre állok.

Hálás vagyok azért a sorsnak ????????, hogy ezzel foglalkozhatok, és nagy örömmel segítek bárkinek tapasztalataimból merítve. Kövessétek a munkásságomat a facebook és az új instagram oldalamon. Én hiszek abban, hogy ezen módszerek segítségével a sportolók jobb teljesítményt tudnak nyújtani, és közelebb tudnak kerúlni az álmaik megvalósulásához.