A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

Holp Timea-Sport Coach

Kovács Dani
Holp Timea-Sport Coach

Kinek és miért lehet szüksége sport coachra?

A válasz: sportolóknak, edzőknek, szülőknek – hogy csak a legérintettebbeket említsük!

Mivel a webshopra sportolók, vagy az ő barátjaik, családtagjaik látogatnak főként, így szeretnénk bemutatni egy igazán lelkes szakembert, hátha valakinek segítséget tudunk nyújtani az összeköttetésben. Alább olvashatjátok a bemutatkozását és képet kaphatunk a hozzáállásról.

Holp Timea-Sport Coach


Facebook

Tiktok

 

"Az igazi bajnokok azok, akik az utolsó leheletükig küzdenek."

- Cristiano Ronaldo, többszörös Aranylabdás portugál labdarúgó

Korábban versenyszerűen sportoltam, és a gyermekem is sportoló, így testközelből is megtapasztalhattam ennek a területnek a szépségét, és nehézségeit.

A karrierem megszakítására sérülés kényszerített, de a sport szeretete a mai napig elkísér.

Sajnos sok tehetséges fiatal és tinédzser fejezi be a sportot akár sérülés miatt, vagy mert mentálisan nem bírják a rájuk nehezedő terheket, sajnálatos módon.

Szakmai munkám során sportolókat, edzőket, sportvezetőket és szülőket támogatok abban, hogy a sportpályafutás minél harmonikusabb és hosszabb távú legyen. A coaching módszerek, tanácsadás és tréningek mentén olyan környezet megteremtésében segítek, ahol nemcsak jó sportolónak, edzőnek, sportszülőnek lenni, hanem a mentális és kommunikációs folyamatokon keresztül olyan erőforrásokat használok, melyek hozzáadnak a jobb sportteljesítményhez, és a harmonikus mindennapok kialakításához.

Amiben számíthatnak rám:

- egyéni coaching játékosokkal

- edzői kommunikációs fejlesztés

- csapatkohézió erősítése

- csapatépítő tréningek

- mérések (DISC, megküzdési mechanizmusok stb.)

- szociometriai felmérések és megoldások

- szülői edukáció, szülőkkel történő coaching és tanácsadás

- vezetői coaching szemléletben támogatás, kommunikációs megoldások

 

 

 

Nagy hangsúlyt kap a mentális felkészülés fontossága, amiben mind szülőként, mind egyesületként segíthetjük a gyermekeinket, hogy minél tovább ott maradjanak a versenypályán, mert a sport nem csak a versenyzésről szól, hanem az egészségről is.

Ha úgy érzitek, hogy bármiben tudok segíteni a fentebb felsoroltak közül, akár szülőként, egyesületként, sportolóként, hogy a fiatalok, a gyerekek, a játékosok minél tovább a pályán lehessenek, hogy élvezzék a játékot, szeressék a sportot, akkor rendelkezésetekre állok.

Hálás vagyok azért a sorsnak ????????, hogy ezzel foglalkozhatok, és nagy örömmel segítek bárkinek tapasztalataimból merítve. Kövessétek a munkásságomat a facebook és az új instagram oldalamon. Én hiszek abban, hogy ezen módszerek segítségével a sportolók jobb teljesítményt tudnak nyújtani, és közelebb tudnak kerúlni az álmaik megvalósulásához.