A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Blog

Olvassátok el partnereink visszajelzéseit, akikkel hosszú távú, sikeres együttműködésre törekszünk. Visszajelzéseikben megtudhatjátok, hogyan értékelik a kapcsolatot velünk, és milyen előnyöket kínál számukra az együttműködés.

Keress minket bizalommal, legyen az sportesemény vagy éppen nagyobb mennyiségű céges megrendelés. 

A SteelDecor több sportegyesülettel áll partneri kapcsolatban azért, hogy az ügyfelek számára minél szélesebb körű szolgáltatásokat, színesebb versenyeket, egyedi kupákat, vagy éppen nyereményeket tudjon biztosítani.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magánszemélyeken túl már egyesületek/csapatok is megtalálnak minket.

Get to know us, where we started and where we're going :)

Minőség biztosítás az éremtartók és egyéb termékeink esetében- hogy biztosan a megfelelő minőséget kapd kézhez!

It's good to see the width of the holder and the number of rows, but how many medals does it hold?

Üdvözöljük a focis éremtartók cikkünkben!

Legyél kapus vagy akár gólvágó csatár, különböző mintáink közül biztosan megtalálod a neked való focis éremtartót.

Egyedi fém focis éremtartók: A legszebb díjak az álmaid érmeinek megőrzésére

Üdvözöljük kedves olvasóinkat az uszonyosúszás érdekes világába kalauzoló cikkünkben!

Csodálatos érzés lehet az uszonyosúszás, ahogy a vízben úszó uszonnyal sebesen hajtja magát.

Dolgoznál azon, hogy az egyik legkedvesebb emléked örökre megmaradjon? Úgy érzed, hogy ez a pillanat sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint hogy egyszerűen a telefonod tárhelyén porosodjon? Talán túl hétköznapi számodra a hagyományos képkeret megoldás? De vajon mit szólnál egy fém falidekorációhoz, amely a képed alapján készül?

Tudj meg mindent a szinterezésről és felületkezelésről, hogy megtudd, miért fontosak az ipari folyamatokban, és hogyan használhatod őket a korrózióvédelem érdekében. Az alábbi folyamatot használjuk mi ia, természetesen több féle módja és iránya van, de nálunk ez a workflow elérhető.

A fém éremtartók nem csupán egyszerű tárgyak, hanem valódi érzelmeket hordoznak magukban. Minden egyes érem mögött egy történet, egy küzdelem és egy hatalmas siker áll. Amikor ránézel a faladon lógó érmekre, azok a pillanatok jutnak eszedbe, amikor minden erődet beleadva küzdöttél, amikor a verejték a homlokodon csillogott, és amikor az álmaid valóra váltak.

Elgondolkodtál már azon, hogy a megszerzett érmek sokkal jobb helyet érdemelnek ahelyett, hogy a fiókodban porosodnának? Valami igazán egyedit szeretnél, amely passzol hozzád, a sportágadhoz és kellőképpen motivál is?

Tudj meg többet a fémből készült személyre szabott éremtartókról!

Az otthon szóval kapcsolatban felbukkanó érzelmek olyan mélységeket érintenek, amelyek különlegessé és meghitté varázsolják azt. Ez a hely egyedi kincseket őriz, és olyan érzéseket hordoz magában, amelyeket máshol nem találunk. Ahogy belépünk az ajtón, a meghittség és a nyugalom átölel minket, és védelmi bástyaként szolgál mindennapjainkban.

Milyen lenne, ha olyan személyes műalkotással dobnád fel otthonod, amely nem csupán ütős fali dekorációként szolgál, hanem időtálló alapanyagból készül, így hosszú éveken keresztül ámulatba ejthet téged? A fém fali dekorelemek káprázatos lehetőségeket rejtnek, hogy egyedi stílust varázsoljanak otthonodnak!

A Hard Dog Race számomra nem ismeretlen fogalom, és ha a kedvenced díjait szeretnéd személyesebbé és különlegesebbé tenni, akkor az állatos éremtartó a legjobb választás számodra. Ezen a tartón természetesen felhelyezhetsz rozettákat is, így egyedi módon jelenítheted meg az elért eredményeket és emlékezetes pillanatokat. Ez az egyedi éremtartó nemcsak praktikus és rendszerezett módja az elismerések bemutatásának, hanem kifejezi az állatszeretetedet és a sport iránti elkötelezettségedet is.

Ha vállalkozást vezetsz, ahol üzleti partnereket vagy ügyfeleket fogadsz, nem vehetjük félvállról az irodai környezet kialakítását. Az iroda és az ügyfélváró atmoszférája nem csupán a látogatók kedvéért fontos, hanem a kollégák számára is. Egy kreatív és egyedi berendezésű irodával nem csak azt érheted el, hogy az ügyfelek szívesen térjenek be hozzád, hanem a kollégák is örömmel fogják tölteni mindennapjaikat egy inspiráló környezetben.

SteelDecor műalkotásokat készít fém megmunkálásával, egyedi termékeket és dekorációt vállalkozásoknak és otthonoknak. A webáruház saját mintákkal rendelkezik, de minden egyedi ötletet felár nélkül megvalósítünk. Minőségi termékeik széles választékban elérhetők, és inspirációkat is kínálnak. A segítünk vállalkozásod vagy otthonod egyedi és stílusos kialakításában.