Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Küzdő és erőnléti sportok éremtartói

Küzdő és erőnléti sport érmekhez fali éremakasztó

Ebben a kategóriában megtalálható mindenféle éremtartó amely a küzdő sporttal kapcsolatos. A teljesség igénye nélkül eddig készült már: judo, karate, takee kwon do, box, birkózás sportokat bemutatóéremtartó, természetesen ezek vegyíthetők bármilyen másik sport figurával is. Valamint itt kaptak helyet az erőnléti állóképességi sportok is.


27product

Judos éremtartó

7 862 400.0

Cselgáncs éremtartó fiúknak

6 198 400.0

Súlyemelő éremtartó

8 278 400.0
 

Szinte minden sportágban vannak érmek és díjak, amelyek büszkeséggel töltik el a sportolókat és a szurkolókat. Azonban ahogy az évek múlnak és egyre több érmet nyerünk, egyre nagyobb problémát okoz azok elhelyezése. Ki szeretne egy dobozban vagy fiókban tartani értékes érméit? Senki sem! Azonban a falra tűzni sem mindig a legjobb ötlet. Mégis, mi a megoldás?

Itt jön a képbe a fali éremakasztó. Az erő- és küzdősportokban elért eredményeink elismerésének megőrzéséhez szükségünk van egy olyan helyre, ahol minden érem méltó helyet kap. Az éremakasztók hatalmas választékával rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik, hogy a díjakat külön-külön, vagy egy gyönyörűen rendezett sorban tartsuk.

Az éremakasztók nem csak a sportolók, de a szurkolók számára is nagyszerű ajándék lehet. Ha szeretnénk meglepni a barátunkat, családtagunkat vagy sportrajongó ismerősünket, akkor egy személyre szabott fali éremakasztó garantáltan elnyeri majd a tetszésüket. Választhatunk számos szín és forma közül, hogy az éremakasztó egyedi és személyre szóló ajándék legyen.

Az éremakasztók nem csak praktikusak, hanem mutatósak is. Egy jól elhelyezett éremakasztó nem csak a sportoló érdeklődését kelti fel, hanem az otthonunk dísze is lehet. Válasszunk egy megfelelő helyet, és az éremakasztó igazi látványossággá varázsolja a falat.

Ne feledjük, hogy az éremakasztók segítségével nem csak az érmeink, de az emlékeink is megőrzésre kerülnek. Egy érem vagy díj nem csak egy tárgy, hanem egy emlék is, amelyet érdemes megőrizni. Az éremakasztók segítségével ezek az emlékek mindig velünk maradnak.

Összefoglalva, ha szeretnénk megőrizni az elért eredményeinket, akkor szükségünk van egy olyan megoldásra, amely nem csak praktikus, de mutatós is. Az éremakasztók tökéletesen alkalmasak erre a célra. Válasszuk ki az igényeinknek megfelelő darabot, és az éremakasztó elhelyezése után