The products' delivery time: about 5-6 weeks after placing the order. We know it might sound like a lot, but consider that these are custom-made products: Frequently Asked Questions page.

Spartanos éremtartó a 3 trifivel
Spartanos éremtartó a 3 trifivel
116.7

Spartanos éremtartó a 3 trifivel

Spartanos éremtartó a 3 trifivel
Spartanos éremtartó a 3 trifivel
Spartanos éremtartó a 3 trifivel

Spartan races éremtartó

Szeretnél egy olyan éremtartót, ami nem csak praktikus és stílusos, de büszkén mutatja meg az elért sikereidet, és mindig emlékeztet arra, hogy milyen keményen küzdöttél az álmaidért? Akkor a Spartan Races Éremtartó pontosan neked készült! Ez az éremakasztó nem csupán a dicsőséges pillanatokat őrzi meg, hanem motivál is minden egyes nap arra, hogy kitartóan dolgozz a céljaidért.

Ez az éremtartó nem csak esztétikus, hanem rendkívül funkcionális is, hiszen három trifecta rögzítési lehetőséggel rendelkezik. Így minden eddigi sikered büszkén viselhető lesz rajta, és mindig szem előtt tarthatod az elért célokat.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

Méret (sz x m) cm 55 x 30
Férőhely 30 - 35

 

116.7
Details

Személyre szabható Spartan Races Éremtartó

Számos előnye van a Spartan Races Éremtartónak. Az alábbiakban bemutatunk néhány kulcsszót, amelyekre koncentrálunk a termékleírásban.

  1. Tartósság

A Spartan Races Éremtartó anyaga kiváló minőségű, és biztosítja, hogy az érmeid biztonságban és épségben maradjanak hosszú időn át. Nem kell aggódnod a tartóssága miatt, mert az anyaga ellenálló a karcolásoknak és más káros hatásoknak is.

  1. Személyre szabhatóság

A Spartan Races Éremtartó egyedi lehetőséget kínál arra, hogy a nevedet rágravírozzák az éremtartóra. Így megmutathatod, hogy milyen keményen dolgoztál azért, hogy elérj egy-egy fontos célt, és az éremtartó egész életedre emlékeztet majd a sikereidre.

  1. Stílusos megjelenés

Az éremtartó stílusos kialakítása garantálja, hogy bárhol a lakásodban is elhelyezed, mindig kiválóan mutat majd. Az éremtartó letisztult és modern dizájnnal rendelkezik, így nem csak a sikereidet mutatja be, hanem stílusos és dekoratív kiegészítőként is szolgál.

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termékeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

Gyakran ismételt kérdések

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products