Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Finswim éremtartó delfin uszonyos figurával
Finswim éremtartó delfin uszonyos figurával
5 366 400.0

Finswim éremtartó delfin uszonyos figurával

Üdvözöljük az összes uszonyosúszás rajongót! Ha keresnek egy stílusos és praktikus módját az érmek megőrzésének és bemutatásának, akkor Önnek van szüksége az új éremtartónkra!

Az éremtartó kiváló minőségű faanyagból készült, és elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne az összes érem, amelyet eddig elnyert a versenyeken. Az érmek rögzítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen felcsúsztatja őket az erre a célra kialakított furatokba.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!


Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

5 366 400.0
Details

Az éremtartó kiváló minőségű fém alapanyagból készült, és elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne az összes érem, amelyeket eddig elnyertél a versenyeken. Az érmek rögzítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen felcsúsztatod őket az erre a célra kialakított tartókra.

A termék méretei lehetővé teszik, hogy több érmet is elhelyezz egymás mellé, és így egy nagyszerű, összetett érmek bemutatót készítsen. Az éremtartó kialakítása minimalista és elegáns, így tökéletesen illik a bármilyen szoba stílusához, akár az otthonodba, akár az edzőtermedbe.

Az éremtartó könnyen felszerelhető bármelyik falra, és tartozékai, beleértve a csavarokat és a tipliket, biztosítják, hogy stabilan és biztonságosan rögzítsd a tartót, ezeket mellékeljük is, így neked már csak a helyére kell tenned.

 

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Végezetül, ha szeretnéd megmutatni és megőrizni az összes uszonyosúszásban elért sikeredet, akkor ezt az éremtartót mindenképpen meg kell vásárolnod! A tökéletes ajándék bármely uszonyosúszás rajongó számára, aki szereti az érmek bemutatását és az elegáns díszítést.

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products