Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Állatos éremtartók

Személyre szabott állatos éremtartó, egyedi éremtartó tervezés

Éremtartó neked és a kiskedvencednek: Így tarthatod rendben a kitüntetéseidet és az állatod érmeit

Az állatos sport éremtartók nagyszerű választás, ha szereted az állatokat és a sportot. Az érmeid mostantól nem csak azért lesznek különlegesek, mert nagy teljesítményt jelentenek, hanem azért is, mert egy kis vidámságot és személyiséget is hoznak az életedbe.

Az állatok mindenki számára szeretetreméltóak és aranyosak, így miért ne ajándékoznánk magunknak vagy barátainknak egy aranyos állatos éremtartót?


16product

Kutyával futók éremtartója

9 110 400.0

Lovas éremtartó a saját neveddel

7 030 400.0

Lovas éremtartó a neveddel

6 198 400.0

Run for fun kutyás éremtartó

11 190 400.0
 

Az állatok mindenki számára szeretetreméltóak és aranyosak, így miért ne ajándékoznánk magunknak vagy barátainknak egy aranyos állatos éremtartót? Az egyedi éremtartók segítségével megóvhatjuk az érmeinket a karcolásoktól és az elvesztéstől, miközben még egy kis vidámságot is hozzáadunk az életünkbe.

Az egyedi állatos éremtartók remek ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak, kollégáknak és még sok más embernek. Az éremtartók megvásárolhatók online és bolti kiskereskedésekben is, így bármikor könnyedén megszerezhetjük őket.

Az érmék összegyűjtése valódi szenvedély, legyen az bármilyen sport tevékenység egyedül vagy az állat társaddal. Azonban, amikor egyre több és több érmet nyertek, azok elkezdenek összegyűlni és szétszóródni a lakásban. 

Az éremakasztó egy gyönyörű és praktikus megoldás az érmék rendszerezésére. Az "Éremtartó neked és a kiskedvencednek" rendszer biztosítja, hogy az érméid biztonságosan és rendezetten legyenek tárolva. 

Az "Éremtartó neked és a kiskedvencednek" használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Először is, válaszd ki a megfelelő falat az érméid számára. Az érmefalak számos különböző méretben és stílusban kaphatók, így könnyen megtalálhatod azt, ami leginkább megfelel az igényeidnek és az otthonod díszítésének. Na meg persze illeszkedik a kedvencedhez is :)