The products' delivery time: about 5-6 weeks after placing the order. We know it might sound like a lot, but consider that these are custom-made products: Frequently Asked Questions page.

A három bölcs majom fém fali dekor
A három bölcs majom fém fali dekor
59.7

A három bölcs majom fém fali dekor

A Három Bölcs Majom: Egyedi Fém Fali Dekoráció a Lakásod Számára

Ha szeretnéd otthonodat egyedi és különleges módon dekorálni, akkor a "Három Bölcs Majom" fém fali dekoráció tökéletes választás lehet számodra. Ez a stílusos és minőségi dekorációs elem nem csak szép, de jelentéssel is bír, amely inspirálhat és emlékeztethet az élet fontos értékeire. Fedezd fel a Három Bölcs Majom történetét és annak erejét, hogy hogyan változtathatja meg otthonod atmoszféráját!

 

Szélesség x magasság (cm) 30 x 22
Vastagság (mm) 2

 

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

59.7
Details

A Bölcsesség Szobra

A "Három Bölcs Majom" szobra egy ókori keleti jelkép, amely a bölcsességre és az etikára hívja fel a figyelmet. A szobor ábrázolja három majmot, akik mindegyike eltérő pózban tartja a kezét. Az egyik majom szemeit eltakarja a keze, a másik a fülét takarja el, míg a harmadik a száját fogja be. Ezek a pózok azt jelképezik, hogy ne láss, ne hallj, és ne beszélj rosszat.

Jelentése és Üzenete

A "Három Bölcs Majom" jelképe mögött mély üzenet rejlik. Az emberekre emlékeztet, hogy legyünk óvatosak azzal, amit látunk, hallunk és mondunk. Ez egy fontos emlékeztető arra, hogy megőrizzük a pozitív gondolkodást és a jó erkölcsöket mindennapi életünkben.

Ez a szimbólum tökéletesen illeszkedik otthonod dekorációjához, és mindig emlékeztetni fog arra, hogy milyen fontos az, hogy a szeretetet, a békét és a jó szándékot hozzuk magunkkal minden kapcsolatban és helyzetben.

Minőségi Anyag és Kivitelezés

A fém fali dekoráció kiemelkedő minőségű anyagból készül, ami hosszú élettartamot biztosít számára. A precíz kidolgozás és a részletekre való odafigyelés teszi ezt a szobrot egyedivé és igazán különlegessé. A kiváló minőségű festés garantálja, hogy a színek hosszú ideig élénkek maradjanak, és nem fakulnak el.

Hogyan Használd a Dekorációt?

A "Három Bölcs Majom" fém fali dekorációt könnyedén elhelyezheted a nappalid, hálószobád vagy akár az irodád falán. Választhatsz egyetlen szobrot vagy kombinálhatod más dekorációs elemekkel, hogy egyedi és harmonikus látványt hozz létre.

Ezt a szobrot akár ajándékba is adhatod barátodnak vagy családtagodnak, hiszen a bölcsesség és a szeretet üzenete mindenkinek jól jön az életben.

Következtetés

A "Három Bölcs Majom" fém fali dekorációval otthonod egy olyan helyszínné válhat, ahol a pozitív gondolkodás és az értékek érvényesülnek. Ez a stílusos és egyedi dekorációs elem inspirálhat, emlékeztethet és boldogságot hozhat az életedbe.

Ne habozz, válaszd a "Három Bölcs Majom" fali képet, és add meg otthonodnak a különleges értékeket és szépséget, amit megérdemel!

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products