Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az idei évben december 5-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek az Ünnepek előtt.

Nagyon várjuk, hogy segíthessünk elképzeléseitek megvalósításában és hozzájárulhassunk az ünnepi készülődéshez. Ha bármilyen kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, mindig itt vagyunk, hogy segítsünk. Köszönjük a nagy számú érdeklődést és jó hangulatú ünnepi időszakot kívánunk!
Judos lovas éremtartó a neveddel
Judos lovas éremtartó a neveddel
9 526 400.0

Judos lovas éremtartó a neveddel

Judos és Lovas Éremtartó a Neveddel: Egy Stílusos Módja Annak, Hogy Megmutasd Sikeridet

Vagy judo- vagy lovaglás rajongó vagy? Részt veszel versenyeken és nyersz érmeket, amiket büszkén szeretnél kiállítani? Ne keress tovább! Az elegáns design-tól a testreszabható funkciókig ez az éremtartó tökéletes megoldás azoknak az atléta számára, akik szeretnék kiállítani sikereiket olyan módon, amely tükrözi személyiségüket és teljesítményüket.

Hány érem fér rá?  Érem férőhely


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

 

9 526 400.0
Details

Judos és Lovas Éremtartó a Neveddel: Személyre szabott stílus

Amikor érmeid kiállításáról van szó, miért elégszel meg az átlagossal? A Júdós és Lovas Éremtartó a Neveddel egy személyre szabott érintést kínál, ami megkülönbözteti a hagyományos éremtartóktól. A neved fémbe öntésével ez az éremtartó a személyiséged kibővítése lesz, szimbolizálva elkötelezettségedet, kitartásodat és szenvedélyedet választott sportágad iránt.

Minőségi design és tartósság

Ezt a fém éremtartót a minőség és a tartósság jellemzi. A tartó anyaga erős fém, ami biztosítja, hogy hosszú éveken át gondoskodhass az érméidről. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően nem kell aggódnod az érmék biztonságáért, mert az éremtartó megbízhatóan tartja és védi őket.

Az éremtartó designja modern és letisztult. A letisztult forma harmonikusan illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Így az éremtartó nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet az otthonodnak.

Egyedi nevekkel személyre szabható

Ez az éremtartó nevekkel is díszíthető, hogy még inkább személyre szabottá váljon. Az egyedi nevek hozzáadása lehetővé teszi, hogy kutyusod nevét vagy akár a versenyek neveit is belevágasd az éremtartóba. Ez különleges és személyes ajándékká teszi az éremtartót, és emlékezteti mindannyiunkat a sikerekre.

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Ez az éremtartó tökéletes ajándék minden olyan kenus sportolónak, aki értékeli az érmeit és azok jelentőségét.

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

 

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products