The products' delivery time: about 5-6 weeks after placing the order. We know it might sound like a lot, but consider that these are custom-made products: Frequently Asked Questions page.

Modern ágakból rajzolódó arcok
Modern ágakból rajzolódó arcok
194.7

Modern ágakból rajzolódó arcok

Modern ágakból rajzolódó arcok: Az Ön kreatív kihívása

A modern élet számos lehetőséget kínál a kreativitásunk kifejezésére. Azonban a természet által teremtett anyagok felhasználása környezetbarát és egyedi megoldásokat eredményezhet. Az egyik legérdekesebb megoldás az ágakból készült arcrajzok. Ezek a műalkotások olyan egyedi megjelenést kölcsönöznek bármely belső térnek, amelyekre csak álmodni mertünk korábban.

Sajnos a termékeink nincsenek raktáron, de ne aggódj, a megrendeléstől számított 3 héten belül kézbesítjük neked őket! Tudom, hogy nagyon várod a terméket, de kérlek, légy türelmes és ne add fel a reményt! Nagyon köszönöm a megértésedet és a bizalmadat!

194.7
Details

Méretek

2 db - 41 x 25 x 0.2 cm

1 db - 47 x 35 x 0.2 cm

Egyedi fém lakásdekoráció melyet a természet ihlette

Az otthonunkban eltöltött időnk nagy részét a nappaliban és a hálószobában töltjük, de miért ne tegyük még különlegesebbé ezeket a helyeket? A lakásdekoráció az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzük a személyiségünket, és megmutassuk, ki vagyunk valójában. Ha szereted a természetet és az egyediséget, akkor a fém lakásdekorációk a tökéletes választás számodra. Ezek az egyedi darabok nemcsak a természetet idézik fel, de egyaránt szépítik és feldobják otthonodat.

Mi is az a fém lakásdekoráció?

A fém lakásdekoráció olyan stílusos és különleges elemeket jelent, melyek a lakás belső tereit díszítik. Ezek a dekorációk lehetnek készítve acélból, alumíniumból, rézből, vagy akár rozsdamentes acélból is. A fém lakásdekorációk készítésekor a művészek többféle technikát alkalmaznak, beleértve a hegesztést, vágást, fúrást, és az öntést is. Az eredmény pedig egyedi darabok, amelyek mindig valami különlegeset adnak otthonodnak.

Többféle méret és szín

A házszámok többféle méretben és színben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az otthonához illő változatot. Legyen szó modern vagy rusztikus stílusról, a házszámokkal garantáltan egyedi megjelenést jölcsönözhetsz otthonodnak.

Ha tehát egyedi, stílusos és tartós megoldást kereselaz otthonod bejárati részénél, akkor a házszámokkal biztosan nem nyúlsz mellé!

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:
Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

 

Gyakran ismételt kérdések

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products