The products' delivery time: about 5-6 weeks after placing the order. We know it might sound like a lot, but consider that these are custom-made products: Frequently Asked Questions page.

Balatonos házszám vitorlással
Balatonos házszám vitorlással
50.7

Balatonos házszám vitorlással

Házszám a Balaton szerelmeseinek

Neked is eleged van a sablonos házszámokból, és egyedi és stílusos megjelenést szeretnél az otthonodnak vagy nyaralódnak? Ne keress tovább, a Balatonos házszám többféle méretben és színben most megoldást kínál problémádra! Az alábbiakban bemutatjuk a termék jellemzőit és előnyeit, hogy meggyőzzünk, hogy miért érdemes a Balatonos házszám mellett döntened.

 

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

50.7
Details

Balatonos házszám többféle méretben és színben

Ha Balatonon laksz, vagy gyakran mész a nyaralódba, akkor biztosan fontos neked, hogy a házszámod jól látható legyen. Egy jól látható házszám nem csak a postai kézbesítést segíti, hanem a látogatók számára is könnyen megtalálhatóvá teszi a lakásodat vagy nyaralódat. Ha pedig kiadó az apartmanod akkor külön öröm a vendégeknek, hogy nem kell keresgélni, hogy melyik házba is kell menni, hanem egyből egy stílusos ábrázolással találkoznak.

Minőségi anyagokból készült házszámok Balatonos mintával

Stílusos megjelenés, minőségi anyagok

A házszámok kiváló minőségű 2 mm vastag szénacélból  készülnek, így hosszú éveken át tartósak maradnak, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, melyet a dupla rétegű szinterezéssel érünk el. Azonban nemcsak a minőségi alapanyagok jellemzik ezeket a házszámokat, hanem az egyedi designjuk is, így nemcsak hasznosak, hanem igazi ékességek is otthona homlokzatán.

Egyszerű telepítés, könnyű karbantartás

A házszámok telepítése egyszerű és gyors, és a termékhez tartozó felszerelésekkel együtt érkezik. Így akár te is könnyedén elvégezheted a telepítést. A számok pedig könnyen tisztíthatóak, csak egy puha ruhával és némi tisztítószerrel kell őket megtisztítani.

Többféle méret és szín

A házszámok többféle méretben és színben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az otthonához illő változatot. Legyen szó modern vagy rusztikus stílusról, a házszámokkal garantáltan egyedi megjelenést jölcsönözhetsz otthonodnak.

Ha tehát egyedi, stílusos és tartós megoldást kereselaz otthonod bejárati részénél, akkor a házszámokkal biztosan nem nyúlsz mellé!

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:
Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

 

Gyakran ismételt kérdések

 

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products