Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az idei évben december 5-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek az Ünnepek előtt.

Nagyon várjuk, hogy segíthessünk elképzeléseitek megvalósításában és hozzájárulhassunk az ünnepi készülődéshez. Ha bármilyen kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, mindig itt vagyunk, hogy segítsünk. Köszönjük a nagy számú érdeklődést és jó hangulatú ünnepi időszakot kívánunk!
Kajakos 3 oszlopos éremtartó
Kajakos 3 oszlopos éremtartó
14 934 400.0

Kajakos 3 oszlopos éremtartó

Szeretneél biztosítani a kedvenc kenus érmeidnek biztonságos és stílusos tárolást? Akkor ne keressen tovább, mert megérkezett az új kenus sport éremtartó! Ez a tartó tökéletes módja annak, hogy megmutatsd a teljesítményedet.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

Szélesség 100 cm


Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

14 934 400.0
Details

Ez a praktikus éremtartó lehetővé teszi az érmék rendezett és könnyen kezelhető tárolását. Minden egyes éremnek külön rekesze van, így nem kell aggódnia a karcolások vagy egyéb sérülések miatt. Az érmék megőrzik eredeti ragyogásukat, miközben lehetővé teszik a sportoló számára, hogy megmutassa, milyen kitartó és tehetséges.

Az éremtartó könnyen felszerelhető bármelyik falra, és tartozékai, beleértve a csavarokat és a tipliket, biztosítják, hogy stabilan és biztonságosan rögzítsd a tartót, ezeket mellékeljük is, így neked már csak a helyére kell tenned.

 

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Ez az éremtartó tökéletes ajándék minden olyan kenus sportolónak, aki értékeli az érmeit és azok jelentőségét.

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products