Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Focis éremtartók

Egyedi fém focis éremtartók: A legszebb díjak az álmaid érmeinek megőrzésére

Legyél kapus vagy akár gólvágó csatár, különböző mintáink közül biztosan megtalálod a neked való focis éremtartót.
Az éremtartóink kifejezetten azoknak a focistáknak készültek, akik értékelik az érméiket , és szeretnék megőrizni azokat hosszú ideig. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantáltan tartósak és strapabíróak.


12termék 112
10

Labdarúgókapus éremtartó

19 900 Ft 
17 900 Ft

Gólvágó éremtartó

18 900 Ft

Táncos lábú focistáknak éremtartó

18 900 Ft

Ha te egy igazi focirajongó vagy, akkor biztosan számos érmet gyűjtöttél már az évek során. Azonban a sok érem gyűjtése után könnyen eleredhet a káosz, ha nem rendszerezed őket megfelelően. Az egyedi fém focis éremtartókat neked ajánljuk, hogy rendben tartsd az érmeket, és büszkén mutathasd be őket a barátaidnak.

Az éremtartóink sokféle méretben és stílusban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Legyen szó egy egyszerűbb, kisebb tartóról vagy egy nagyobb, feltűnőbb darabról, az éremtartóink garantáltan a figyelem középpontjába állítják majd az érméidet és serlegeidet.

Ha valaha is focicsapatot vezettél, akkor tudod, hogy az érmek sokkal többet jelentenek, mint pusztán egy fizikai tárgy. Az érmek olyan emlékeket tartalmaznak, amelyek mindig velünk maradnak, és mindig emlékeztetnek bennünket a kemény munkára, amelyre szükség volt ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Az érmek azonban könnyen elveszhetnek vagy megsérülhetnek, ha nem vigyázunk rájuk megfelelően. Éppen ezért a focis éremtartók olyan fontosak, amelyek megvédenek és megőriznek minden fontos érmét, amelyet a csapatod nyert.

Az egyedi éremtartók előnyei

Az egyedi éremtartók különleges és egyedi megjelenést kölcsönöznek a díjaidnak. A több forma segítségével teljesen személyre szabhatod a díjtartódat. Az egyedi éremtartók nem csak praktikusak, hanem valódi műalkotások is lehetnek, amelyek otthonod vagy irodád díszei lehetnek.