Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Focis éremtartó a neveddel
Focis éremtartó a neveddel
26 900 Ft

Focis éremtartó a neveddel

Focis éremtartó a neveddel

Hozd otthonodba a játék és győzelem szellemét ezzel az exkluzív, egyedi tervezésű focis fém éremtartóval! Ezt a stílusos és praktikus tárgyat azon sport szerelmeseinek ajánljuk, akik szenvedélyesen űzik a futballt és büszkén őrzik meg a megszerzett díjaikat.

Az éremtartó tervezése során a futball stílusjegyeit ötvöztük a modern dizájnnal, így egy olyan kiegészítőt kínálunk, ami nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is kiemelkedő. Egyedi éremtartónk minden egyes darabja gondos kezek munkáját dicséri, és minden futball rajongónak igazi kincs lesz az otthonában.

 

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3-4 héten belül történik a kézbesítés!

 

Hány érem fér rá?  Érem férőhely

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

26 900 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek