Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy 2023 Karácsonyra már sajnos nem tudunk rendelést felvenni.

TECHNIKAI OKOK MIATT

A következőkben beérkező rendeléseket, csak január közepén tudjuk teljesíteni!

Akadályos, focis, úszós éremtartó a neveddel
Akadályos, focis, úszós éremtartó a neveddel
34 900 Ft

Akadályos, focis, úszós éremtartó a neveddel

Focis, triatlonos akadály futós éremtartó a neveddel

Keresed az ideális éremtartót, ami ötvözi a foci, az akadály futás és a triatlon sportokat, és még a nevedre is szabható? Olvass tovább és ismerd meg a tökéletes megoldást!


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

MÉret (sz x m) cm 100 x 38
Férőhely 80 - 90


Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termékeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:
Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

 

Gyakran ismételt kérdések

34 900 Ft
Részletek

Ha sportoló vagy, bizonyára tudod, hogy az éremtartók nagyon fontosak. Ezek az eszközök nem csak az érmek tárolására szolgálnak, hanem inspirálhatnak is. Egy jól megválasztott éremtartó motiváció lehet a következő versenyre való felkészüléshez, vagy csak emlékeztethet arra, hogy az eddigi eredményeidre büszkének kell lenned.

 

De mit tegyél, ha multisportoló vagy, és szeretnéd az összes sportágad eredményét megőrizni egy helyen? És ha azt is szeretnéd, hogy az éremtartó a nevedre szabható legyen? A megoldás: a Multisportos éremtartó a neveddel foci, akadály futás, triatlon sportokkal.

 

A Multisportos éremtartó a neveddel foci, akadály futás, triatlon sportokkal

A tökéletes megoldás a multisportolóknak

A Multisportos éremtartó a neveddel foci, akadály futás, triatlon sportokkal az ideális megoldás a multisportolóknak. Ez az éremtartó nem csak az összes sportágad eredményeit tárolja, hanem a nevedre is szabható. Így minden érem egyedivé válik, és az eredményeidet mindig a legjobb formájukban tarthatod.

Foci, akadály futás, triatlon - mindent egy helyen

A Multisportos éremtartó a neveddel foci, akadály futás, triatlon sportokkal minden sportágad eredményeit egy helyen tárolja. Ha szeretsz több sportágat is űzni, akkor nem kell több külön éremtartót vásárolnod. A Multisportos éremtartóban helyet kapnak a foci-, az akadály futás- és a triatlon érmeid is.

Egyedi, személyre szabott éremtartó

Az éremtartó személyre szabható, így minden érem egyedivé válik. A nevedet gravírozzuk az éremtartóra, így még egyedibbé válik az érmed. Az éremtartó anyaga a legjobb minőségű fa, amely tartós és időtálló megoldást kínál.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek