A termékek kézbesítési ideje: átlagosan 3-4 hét a megrendelés leadását követően. Tudjuk, soknak hangzik, de gondolj bele, hogy ezek a termékek: gyakori kérdések oldal

Spartanos éremtartók

Spartan Race Fali Éremakasztók: Széles Választéka

Ha eddig csak azért nem regisztráltál egy Spartan Race-re, mert nem tudtad, hova tenni az érmeidet, akkor most megoldást találtál! A Spartan Race mostantól éremakasztókat is kínál, amelyek megfelelnek a Spartan Race által kiosztott érméinek. Az éremakasztók többféle méretben és kialakításban érhetők el, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Ebben az útmutatóban mindent megtudhatsz a Spartan Race fali éremakasztókról.


21termék

Trifis fenyős éremtartó

28 900 Ft

Kutyával futók éremtartója

21 900 Ft
 

Spartan Race Fali Éremakasztók: Az Őrület Széles Választéka!

Az utóbbi években a Spartan Race az egyik legnépszerűbb sporttá változott világszerte. Az emberek átmennek a tűzön, másznak a falakon, úsznak a sárban, és minden mást megtesznek azért, hogy elérjék a céljukat. A Spartan Race után azonban mindenkinek megvan az igénye a szép emlékekre, és az érmek helyes tárolására. Az éremakasztók a Spartan Race után népszerű ajándékok, mert lehetővé teszik az érmék megjelenítését a falon, vagy bármilyen más helyen, és egy emlékeztetője lehet a csodálatos teljesítményüknek.

A fali éremakasztók nagy választékban állnak rendelkezésre. Ezek az akasztók a falra rögzíthetők, és tartós anyagból készülnek. Az érmek számára tervezett fogantyúk kialakítása szintén eltérő lehet, így különböző méretű és alakú érmeket tárolhatnak.

Mi az éremakasztó?

Az éremakasztó olyan eszköz, amely lehetővé teszi az érmek és medálok kihelyezését, így megőrizve őket és felidézve az emlékeket. Az éremakasztók általában fali kialakításúak, és különböző méretű akasztókkal rendelkeznek, hogy az érmék méretétől függően könnyen beleférjenek.

Miért fontos az éremakasztó az Spartan Race versenyzői számára?

Az Spartan Race egy extrém sportverseny, amely megpróbálja az embereket szélsőséges körülmények között tesztelni. Azok számára, akik elvégzik az összes kihívást, az érem és a medál jelképezi az erőfeszítéseiket és a sikert. Az éremakasztó segít megőrizni ezeket az emlékeket, és bemutatni azokat másoknak.

Az Spartan Race fali éremakasztók típusai

Az Spartan Race fali éremakasztók különböző típusúak lehetnek, és fontos, hogy kiválasszuk a megfelelőt az egyéni igényeinknek megfelelően. A legnépszerűbb típusok közé tartoznak:

1. Az egyszerű fali éremakasztók

Az egyszerű fali éremakasztók a legegyszerűbb megoldások. Ezek általában egy darab fa vagy fémakasztóból állnak, amely egyszerűen felakasztható a falra. Az egyszerű fali éremakasztók általában nem rendelkeznek semmilyen dekorációval vagy kiegészítőkkel.

2. A sokoldalú fali éremakasztók

A sokoldalú fali éremakasztók gyakran nagyobbak és tartósabbak, mint az egyszerű változatok. Ezek általában több érem tárolására alkalmasak, és számos kiegészítővel rendelkezhetnek, például grafikákkal, a Spartan Race logójával, vagy akár személyre szabott névvel.

3. Az egyedi fali éremakasztók

Az egyedi fali éremakasztók azok, amelyeket a vásárlók személyre szabnak. Ezek különböző anyagokból és alakokból készülhetnek, és akár egyedi üzenettel vagy logóval is rendelkezhetnek. Az egyedi fali éremakasztók a legdrágábbak,