Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 4-5 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Szabad szavas éremtartó  V forma
Szabad szavas éremtartó V forma
16 900 Ft

Szabad szavas éremtartó V forma

Szabad szavas éremtartó  V forma
Szabad szavas éremtartó  V forma
Szabad szavas éremtartó  V forma

Szabad Szavas Éremtartó – Kiérdemelt Sikereid Mindig Előtted

Rendelésnél csak add meg a kívánt szöveget és mi elkészítjük a kívánt éremtartót.

 

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3-4 héten belül történik a kézbesítés!

 

Hány érem fér rá?  Érem férőhely

 

16 900 Ft
Részletek

Your Story, Your Words: Szabad Szavas Éremműalkotás

A Szabad Szavas Éremtartó lehetőséget ad arra, hogy szabadon kifejezd önmagad. Válaszd ki azokat a szavakat vagy mondatokat, amelyek számodra a legtöbbet jelentik, és hagyd, hogy az érmeid és elismeréseid mellett ezek is megjelenjenek.

 

Miért vásárolj éremtartót nálunk? 

A sportteljesítmények elismerése fontos része az egyén fejlődésének és motivációjának.

 

Folyamatos motiváció: Az éremtartó segít folyamatosan motivált maradni. Ahogy a díjaid csillognak a falon, emlékeztetnek a kitartásra és a célok elérésének örömére. A látványuk inspirációként szolgál, hogy mindig több és jobb akarj elérni.

Sportolás élménye mindig veled: Az éremtartóval sportolásod mindig az eszedben lesz. A látványos megjelenés és a díjak szem előtt tartása fokozza az élményt, és erősíti a sportoláshoz való kötődést.

Figyelemközpontba kerülsz: Egy steeldecor éremtartó egyedi és stílusos kialakításával a helyiség középpontjába kerül. Az elegáns acélból készült tartó vonzza a tekinteteket, és kifejezi az elkötelezettségedet a sport iránt.

Minőség, amihez bizalommal ragaszkodhatsz: A termékeinket magas minőségű acélból készítjük, 3 mm vastagságban. Melyet kézzel csiszolunk majd szinterezünk.

100%-os elégedettségi arancia: A termék minősége mellett a büszkén vállalunk 30 napos 100%-os elégedettségi garanciát. Ha valamiért mégsem lennél elégedett, visszaadják a teljes vételárat.

Kényelem: Minden szükséges kiegészítőt (távtartó, csavar, tipli) mellékelünk a könnyű felszereléshez. A házhozszállítás általában 3 napon belül történik, így gyorsan élvezheted az éremtartó előnyeit.

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek