Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Egyéb éremtartók

Egyedi éremtartók mindenféle sporthoz

Olyan nincs, hogy nincs maximum meg kell tervezni!

Az éremtartók kiváló ajándékok lehetnek sportrajongó barátoknak, családtagoknak, vagy akár versenyző ismerősöknek. Az éremtartók megvásárolhatók sportboltokban vagy ajándéküzletekben is, ám sehol nincs akkora választék, mint nálunk. És, ha valami hiányzik, csak vegyétek fel veéünk a kapcsolatot.

Ha van egy érme-gyűjtő barátunk, akkor egy sport témájú éremtartó biztosan elnyeri majd a tetszését. Tegyétek emlékezetessé a sportrajongók életét egy érdekes, dekoratív és hasznos ajándékkal, és ajándékozzatok egy különleges éremtartót! Amit személyessé is tudunk tenni, a sportjára szabva vagy éppen a nevével fémjelezve.


12termék 112

Túra crossfit tennis éremtartó

22 900 Ft

Szabad szavas éremtartó V forma

16 900 Ft

Megcsináltam! éremtartó

23 900 Ft

Álló éremtartó

36 900 Ft

6 sportos éremtartó a neveddel

36 900 Ft

Pálinka mesterek éremtartója

36 900 Ft

Sokan szereznek érméket a különböző sporteseményeken, mint emlékeket az elért eredményeikről. Azonban az érmék gyorsan elveszhetnek vagy megsérülhetnek, ha nincsenek megfelelően tárolva. Szerencsére van egy remek megoldás erre a problémára - az éremakasztók!

Az éremtartók különböző méretekben és kapacitásokkal rendelkeznek, és többféle érem tárolására alkalmasak. Egyszerű és elegáns változatok is vannak. Színesek, dekoratívak és különleges mintákkal díszítettek, kifejezve ezzel az adott sportág iránti szeretetet.

Könnyen beszerezhetők nálunk:). Így könnyen választhatunk olyan éremtartót, amely passzol az illető egyéniségéhez és érdeklődéséhez. Legyen szó bármilyen sportról, az éremtartók segítenek megőrizni és kiemelni az elért sikereket