The products' delivery time: about 5-6 weeks after placing the order. We know it might sound like a lot, but consider that these are custom-made products: Frequently Asked Questions page.

Pikachu fém fali dekoráció
Pikachu fém fali dekoráció
71.7

Pikachu fém fali dekoráció

Pikachu Fém Fali Dekoráció

A Pikachu fém fali dekoráció egy lenyűgöző és egyedi elem minden Pokémon rajongó számára. Ez a kézművesen készített dekoráció magas minőségű és ellenálló fémből készül, amely hosszú élettartamot és tartósságot garantál.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

szélesség x magasság (cm) 60 x 66

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

Gyakran ismételt kérdések

71.7
Details

Varázslatos Kiegészítés a Gyermekek Szobájában

Ez a fém fali dekoráció nemcsak egy szép és stílusos kiegészítő, hanem tökéletes ajándék is minden Pokémon rajongó számára. Megmutatja az egyéni stílust és szenvedélyt, miközben kiemeli a kedvenc karakterüket a mindennapi környezetben.

Az elegáns és egyedi Pikachu fém fali dekorációval bármelyik helyiség megelevenedik, és garantáltan mosolyt csal az emberek arcára, akiknek szívéhez közel áll ez a különleges figura.

 

  1. Milyen anyagból készülnek ezek a dekorációk? A dekorációk minőségi fém anyagból készülnek, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak.

  2. Milyen méretben érhetők el a mini egér dekorációk? A dekorációk változatos méretben érhetők el, így könnyen megtalálhatóak a szobához illő darabok.

  3. Hogyan lehet rögzíteni ezeket a dekorációkat a falhoz? Mérettől függően, egy vagy két csavarral lehet feltenni.

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products