Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az idei évben december 5-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek az Ünnepek előtt.

Nagyon várjuk, hogy segíthessünk elképzeléseitek megvalósításában és hozzájárulhassunk az ünnepi készülődéshez. Ha bármilyen kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, mindig itt vagyunk, hogy segítsünk. Köszönjük a nagy számú érdeklődést és jó hangulatú ünnepi időszakot kívánunk!
Pikachu fém fali dekoráció
Pikachu fém fali dekoráció
9 942 400.0

Pikachu fém fali dekoráció

Pikachu Fém Fali Dekoráció

A Pikachu fém fali dekoráció egy lenyűgöző és egyedi elem minden Pokémon rajongó számára. Ez a kézművesen készített dekoráció magas minőségű és ellenálló fémből készül, amely hosszú élettartamot és tartósságot garantál.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

szélesség x magasság (cm) 60 x 66

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

Gyakran ismételt kérdések

9 942 400.0
Details

Varázslatos Kiegészítés a Gyermekek Szobájában

Ez a fém fali dekoráció nemcsak egy szép és stílusos kiegészítő, hanem tökéletes ajándék is minden Pokémon rajongó számára. Megmutatja az egyéni stílust és szenvedélyt, miközben kiemeli a kedvenc karakterüket a mindennapi környezetben.

Az elegáns és egyedi Pikachu fém fali dekorációval bármelyik helyiség megelevenedik, és garantáltan mosolyt csal az emberek arcára, akiknek szívéhez közel áll ez a különleges figura.

 

  1. Milyen anyagból készülnek ezek a dekorációk? A dekorációk minőségi fém anyagból készülnek, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak.

  2. Milyen méretben érhetők el a mini egér dekorációk? A dekorációk változatos méretben érhetők el, így könnyen megtalálhatóak a szobához illő darabok.

  3. Hogyan lehet rögzíteni ezeket a dekorációkat a falhoz? Mérettől függően, egy vagy két csavarral lehet feltenni.

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products