Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Állatos éremtartók

Személyre szabott állatos éremtartó, egyedi éremtartó tervezés

Éremtartó neked és a kiskedvencednek: Így tarthatod rendben a kitüntetéseidet és az állatod érmeit

Az állatos sport éremtartók nagyszerű választás, ha szereted az állatokat és a sportot. Az érmeid mostantól nem csak azért lesznek különlegesek, mert nagy teljesítményt jelentenek, hanem azért is, mert egy kis vidámságot és személyiséget is hoznak az életedbe.

Az állatok mindenki számára szeretetreméltóak és aranyosak, így miért ne ajándékoznánk magunknak vagy barátainknak egy aranyos állatos éremtartót?


18termék

Lovas éremtartó a saját neveddel

18 900 Ft

Kutyával futók éremtartója

21 900 Ft

Lovas éremtartó a neveitekkel

18 900 Ft

Lovas éremtartó a neveddel

14 900 Ft
 

Vadonatúj Dimenzió az Éremtartásban: Állatokkal Sportolók Egyedi Éremtartói!

Az állatok mindenki számára szeretetreméltóak és aranyosak, így miért ne ajándékoznánk magunknak vagy barátainknak egy aranyos állatos éremtartót? Az egyedi éremtartók segítségével megóvhatjuk az érmeinket a karcolásoktól és az elvesztéstől, miközben még egy kis vidámságot is hozzáadunk az életünkbe.

Az egyedi állatos éremtartók remek ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak, kollégáknak és még sok más embernek. 

Az érmék összegyűjtése valódi szenvedély, legyen az bármilyen sport egyedül vagy az állat társaddal. Azonban, amikor egyre több és több érmet nyertek, azok elkezdenek összegyűlni és szétszóródni a lakásban. 

Az éremakasztó egy gyönyörű és praktikus megoldás az érmék rendszerezésére.

Ha a választékunkban még nem találtad meg a kedvenc sportágadhoz illő éremtartót, ne aggódj! Írj nekünk, és mi örömmel tervezzük meg álmaid éremtartóját!