Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Agility éremtartó a kutyáiddal
Agility éremtartó a kutyáiddal
34 900 Ft

Agility éremtartó a kutyáiddal

Kutya agility éremtartó

Az éremtartó, amely büszkén bemutatja kutyád sikerét!

Az éremtartó olyan különleges tárgy, amely a kutyaagility versenyek varázslatos eredményeinek ad méltó helyet. Ez a kutyás agility fém éremtartó a kedvenceid neveivel nem csak egy egyszerű tároló, hanem egy érzelmekkel teli emléktárgy is, amely büszkén hirdeti kutyusod sikereit. Lepd meg kutyusodat ezzel a gyönyörű éremtartóval, amely egyedi nevükkel is díszíthető, így még személyesebbé és különlegesebbé válik.
Méret (sz x m) cm 73 x 31
Férőhely 60 - 70


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3-4 héten belül történik a kézbesítés!

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

 

34 900 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek