Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Személyre szabott házszám style 1
Személyre szabott házszám style 1
13 900 Ft

Személyre szabott házszám style 1

Személyre szabott házszám és utcanévtábla: Az otthonod egyedi arculata

Neked is eleged van a sablonos házszámokból, és egyedi és stílusos megjelenést szeretnél az otthonodnak vagy nyaralódnak? Ahogy az ember egyre inkább az egyediségre és a személyességre törekszik, egyre több lehetőség adódik arra, hogy az otthonunkat is személyre szabjuk. Az egyik ilyen lehetőség az, hogy saját, személyre szabott házszámot és utcanévtáblát készíttessünk.

 

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

13 900 Ft
Részletek

Egyedi fém házszám és utcanévtábla

Egyedi házszám és utcanévtábla nem csak a tulajdonos egyéniségének kifejezése, de az otthon és annak lakói védelmében is nagy szerepet játszik. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan készíthetsz magadnak egyedi és személyre szabott házszámot és utcanévtáblát.

Miért fontos az egyedi házszám és utcanévtábla?

Az otthonod egyedi arculata nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem biztonsági okok miatt is. Egy jól látható és olvasható házszám és utcanévtábla segít az érkező vendégeknek és a kézbesítőknek megtalálni az otthonodat. Ráadásul, ha valami baj történik, a segélyhívó számára is megkönnyíti a címed azonosítását.

Minőségi anyagokból készült házszámok Balatonos mintával

Stílusos megjelenés, minőségi anyagok

A házszámok kiváló minőségű 2 mm vastag szénacélból  készülnek, így hosszú éveken át tartósak maradnak, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, melyet a dupla rétegű szinterezéssel érünk el. Azonban nemcsak a minőségi alapanyagok jellemzik ezeket a házszámokat, hanem az egyedi designjuk is, így nemcsak hasznosak, hanem igazi ékességek is otthona homlokzatán.

Egyszerű telepítés, könnyű karbantartás

A házszámok telepítése egyszerű és gyors, és a termékhez tartozó felszerelésekkel együtt érkezik. Így akár te is könnyedén elvégezheted a telepítést. A számok pedig könnyen tisztíthatóak, csak egy puha ruhával és némi tisztítószerrel kell őket megtisztítani.

Többféle méret és szín

A házszámok többféle méretben és színben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az otthonához illő változatot. Legyen szó modern vagy rusztikus stílusról, a házszámokkal garantáltan egyedi megjelenést jölcsönözhetsz otthonodnak.

Ha tehát egyedi, stílusos és tartós megoldást kereselaz otthonod bejárati részénél, akkor a házszámokkal biztosan nem nyúlsz mellé!

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:
Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

 

Gyakran ismételt kérdések

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek