Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy 2023 Karácsonyra már sajnos nem tudunk rendelést felvenni.

TECHNIKAI OKOK MIATT

A következőkben beérkező rendeléseket, csak január közepén tudjuk teljesíteni!

Soha ne add fel úszós éremtartó
Soha ne add fel úszós éremtartó
16 900 Ft

Soha ne add fel úszós éremtartó

Motivációs úszós éremtartó a neveddel

Ha szereted az úszást, akkor bizonyára büszke vagy a sikereidre és az elért eredményeidre. Azonban, hogyan tarthatod meg ezeket az emlékeket és az érmeidet úgy, hogy mindig emlékezni tudj rájuk? Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan hozhatsz létre egyedi és motiváló úszós éremtartót a neveddel, hogy mindig megőrizd az elért eredményeidet és emlékeidet.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

 

16 900 Ft
Részletek

Miért válaszd az úszós éremtartót?

Az úszás nem csak egy sport, hanem életforma is. Az úszás szerelmesei tudják, hogy milyen nehéz az edzések és a versenyek során elért eredményeket megőrizni és emlékezetessé tenni. Azonban az éremtartók lehetővé teszik, hogy mindig emlékezni tudj a kemény munkádra és az elért eredményeidre.

Az úszós éremtartó egy olyan ajándék is lehet, amelyet megajándékozol magadnak vagy másoknak. Az úszós éremtartó ajándékozása lehetőséget ad arra, hogy megköszönd másoknak a támogatást, amelyet az úszás során kaptál, vagy segítsd másokat abban, hogy megőrizzék az elért eredményeiket.

Személyre szabhatóság

Az úszós fém éremtartó személyre szabása lehetővé teszi, hogy még egyedibbé tegyük az éremtartót. Lehetőség van neved hozzáadására,


Az éremtartó könnyen felszerelhető bármelyik falra, és tartozékai, beleértve a csavarokat és a tipliket, biztosítják, hogy stabilan és biztonságosan rögzítsd a tartót, ezeket mellékeljük is, így neked már csak a helyére kell tenned.

 

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Ez az éremtartó tökéletes ajándék minden olyan kenus sportolónak, aki értékeli az érmeit és azok jelentőségét.

Az éremtartó mellett fontos azonban hangsúlyozni, hogy a sportolónmotivációjának fenntartásához szükséges a célkitűzések rendszeres megújítása, az edzések és a versenyek szisztematikus tervezése és a megfelelő edzői támogatás. Az éremtartó csak egy kiegészítő eszköz lehet az elért eredmények emlékezéséhez és a motiváció fenntartásához.

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek