Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Sárkányhajós éremtartó a neveddel
Sárkányhajós éremtartó a neveddel
25 900 Ft

Sárkányhajós éremtartó a neveddel

Sárkányhajós éremtartó a neveddel - Örökítsd meg a sikereidet!

Az érmek számtalan sportoló számára jelentik a kemény munka és az elszántság méltó elismerését. Azonban az érmek gyakran véletlenszerűen vannak szétszórva, vagy éppen egy dobozban rejtőznek. A Sárkányhajós éremtartó a neveddel lehetővé teszi számodra, hogy összegyűjtsd, megőrizd és bemutasd az érmeidet a világnak. Ezzel az éremtartóval nem csak a sportolói eredményeidet emlékezheted meg, hanem egyedi designjának köszönhetően akár a faladat is díszítheted vele.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

Méret (sz x m) cm 64 x 38
Férőhely 34 - 40

 

25 900 Ft
Részletek

Sárkányhajós éremtartó a neveddel

Ha szereted a sárkányhajózást és a versenyzést, akkor biztosan büszke vagy a sikereidre és az elért eredményeidre. Azonban, hogyan tarthatod meg ezeket az emlékeket és az érmeidet úgy, hogy mindig emlékezni tudj rájuk? Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan hozhatsz létre egyedi sárkányhajós éremtartót a neveddel, hogy mindig megőrizd az elért eredményeidet és emlékeidet.

Mi az a sárkányhajózás?

A sárkányhajózás egy tradicionális kínai vízi sport, amelyet már évszázadok óta űznek. Az utóbbi évtizedekben azonban az egész világon népszerűvé vált, és egyre több verseny és esemény van szerte a világban.

Ez a praktikus éremtartó lehetővé teszi az érmék rendezett és könnyen kezelhető tárolását. Az érmék megőrzik eredeti ragyogásukat, miközben lehetővé teszik a sportoló számára, hogy megmutassa, milyen kitartó és tehetséges.

Miért jó választás a kenus éremtartó?

A kenus éremtartó nem csak praktikus, hanem aranyos és dekoratív is. Az érmek elrendezése egy tartón lehetővé teszi azok könnyű megtekintését, és egy kis pluszt ad a szobának, ahol elhelyezkedik. Emellett a kenus éremtartók általában több érmét is tárolnak, így azokat egy helyen tartva rendet teremthetünk azok között.Az éremtartó könnyen felszerelhető bármelyik falra, és tartozékai, beleértve a csavarokat és a tipliket, biztosítják, hogy stabilan és biztonságosan rögzítsd a tartót, ezeket mellékeljük is, így neked már csak a helyére kell tenned.

 

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Ez az éremtartó tökéletes ajándék minden olyan kenus sportolónak, aki értékeli az érmeit és azok jelentőségét.

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek