Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Kajakos éremtartó style 2
Kajakos éremtartó style 2
21 900 Ft

Kajakos éremtartó style 2

Kajakos éremtartó

Az éremtartó a kajakosok számára is lehet egy fontos eszköz a motiváció fenntartásában és az elért eredmények megőrzésében.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!


Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

21 900 Ft
Részletek

Hogyan válasszuk ki a tökéletes kajakos fém éremtartót?

Amikor kiválasztod a kajakos fém éremtartót, fontos figyelembe venni a következőket:

Anyag

Fontos megfontolni az anyag minőségét és tartósságát is. Ez az éremtartó fémből készölt, és a tartósság miatt porfestjük.

Méret

A kajakos éremtartó mérete az érmek számától függ, amelyeket tárolni szeretnél benne. Érdemes először megnézni, hogy milyen érmeket szeretnél benne tárolni, és ez alapján kiválasztani a megfelelő méretet.

Személyre szabhatóság

A kajakos fém éremtartó személyre szabása lehetővé teszi, hogy még egyedibbé tegyük az éremtartót. Lehetőség van neved hozzáadására,


Az éremtartó könnyen felszerelhető bármelyik falra, és tartozékai, beleértve a csavarokat és a tipliket, biztosítják, hogy stabilan és biztonságosan rögzítsd a tartót, ezeket mellékeljük is, így neked már csak a helyére kell tenned.

 

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Ez az éremtartó tökéletes ajándék minden olyan kenus sportolónak, aki értékeli az érmeit és azok jelentőségét.

Az éremtartó segítségével a kajakosok emlékezhetnek az elért eredményeikre, és ezzel motivációt tudnak meríteni az edzésekhez és a versenyekhez. Az éremtartó emellett egyfajta kitüntetés is lehet, amelynek átadása a kajakosoknak ösztönző erőt adhat az elért eredményeik további javítására és új célok kitűzésére.

Az éremtartó mellett fontos azonban hangsúlyozni, hogy a kajakosok motivációjának fenntartásához szükséges a célkitűzések rendszeres megújítása, az edzések és a versenyek szisztematikus tervezése és a megfelelő edzői támogatás. Az éremtartó csak egy kiegészítő eszköz lehet az elért eredmények emlékezéséhez és a motiváció fenntartásához.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek