Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy 2023 Karácsonyra már sajnos nem tudunk rendelést felvenni.

TECHNIKAI OKOK MIATT

A következőkben beérkező rendeléseket, csak január közepén tudjuk teljesíteni!

Idézetes kajakos éremtartó
Idézetes kajakos éremtartó
34 900 Ft

Idézetes kajakos éremtartó

Kajakos éremtartó idézettel

Az éremtartók fontos szerepet töltenek be a sportolók életében. Az érmek nem csak az eredményeidet jelképezik, hanem emlékeztetnek arra, hogy mennyi munka és erőfeszítés van a sportolásban. Ha kajakos vagy, akkor talán keresel egy olyan éremtartót, ami az érmek mellett emlékeztet rád az idézetre is, ami a sportoláshoz motivál? Akkor a Kajakos éremtartó a választott idézettel tökéletes választás lehet számodra!

Az éremtartók általában az érmek tárolására szolgálnak, de a Kajakos éremtartó a választott idézettel még többet nyújt. Ez az éremtartó egy igazi motivációs eszköz, amely mindig emlékeztetni fog rád, hogy a kajakozásban nincs lehetetlen. Az éremtartóra gravírozzuk az általad választott idézetet, így minden éremmel együtt egy kis motivációs löketet is kapsz.

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

Szélesség: 80 cm

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.

Gyakran ismételt kérdések

34 900 Ft
Részletek

Kajakos motiváló éremtartó

Ha szeretsz kajakozni, akkor biztosan tudod, hogy a sportban a kitartás és a kemény munka nagyon fontosak. Az éremtartó mellett az idézet is segít abban, hogy mindig emlékeztess arra, hogy a sportban csak a kemény munka és az elszántság vezet az eredményekhez.

A Kajakos éremtartó a választott idézettel nem csak neked, de ajándéknak is tökéletes választás lehet kajakos barátaid vagy családtagjaid számára. Az egyedi éremtartó garantáltan mosolyt csal majd az arcukra, és motiválni fogja őket a sportolásban.

Válassz egyedi, személyre szabott éremtartót, ami emlékeztet az érmek mellett az erőfeszítésedre is. Válaszd a Kajakos éremtartót a választott idézettel, ami biztosan motiváció lesz minden kajakosnak a nehéz napokon is.

Az éremtartó könnyen felszerelhető bármelyik falra, és tartozékai, beleértve a csavarokat és a tipliket, biztosítják, hogy stabilan és biztonságosan rögzítsd a tartót, ezeket mellékeljük is, így neked már csak a helyére kell tenned.

 

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Ez az éremtartó tökéletes ajándék minden olyan kenus sportolónak, aki értékeli az érmeit és azok jelentőségét.

Az éremtartó segítségével a kajakosok emlékezhetnek az elért eredményeikre, és ezzel motivációt tudnak meríteni az edzésekhez és a versenyekhez. Az éremtartó emellett egyfajta kitüntetés is lehet, amelynek átadása a kajakosoknak ösztönző erőt adhat az elért eredményeik további javítására és új célok kitűzésére.

Az éremtartó mellett fontos azonban hangsúlyozni, hogy a kajakosok motivációjának fenntartásához szükséges a célkitűzések rendszeres megújítása, az edzések és a versenyek szisztematikus tervezése és a megfelelő edzői támogatás. Az éremtartó csak egy kiegészítő eszköz lehet az elért eredmények emlékezéséhez és a motiváció fenntartásához.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek