Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

3 sportos éremtartó a neveddel style 2
3 sportos éremtartó a neveddel style 2
24 900 Ft

3 sportos éremtartó a neveddel style 2

3 sportos éremtartó a neveddel style 2
3 sportos éremtartó a neveddel style 2

Multi sportos éremakasztó a neveddel és a sportjaiddal

Az embereknek különböző testalkata, érdeklődése és képességei vannak, és az egyéni különbségek miatt az egyes sportok más és más kihívásokat jelenthetnek. Az, hogy valaki többféle sportban is jól teljesít, azt mutatja, hogy nyitott az új kihívásokra és képes alkalmazkodni a változatos környezethez.
Rendelés előtt csak adj meg néhány adatot és mi el is küldjük neked a látványtervet.

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

Hány érem fér rá?  Érem férőhely

24 900 Ft
Részletek

A Multisportos éremtartó a neveddel

Mit tegyél, ha multisportoló vagy, és szeretnéd az összes sportágad eredményét megőrizni egy helyen? És ha azt is szeretnéd, hogy az éremtartó a nevedre szabható legyen? A megoldás: a Multisportos éremtartó a neveddel foci, akadály futás, triatlon sportokkal.

A tökéletes megoldás a multisportolóknak

A Multisportos éremtartó a neveddel foci, akadály futás, triatlon sportokkal az ideális megoldás a multisportolóknak. Ez az éremtartó nem csak az összes sportágad eredményeit tárolja, hanem a nevedre is szabható. Így minden érem egyedivé válik, és az eredményeidet mindig a legjobb formájukban tarthatod.

Foci, akadály futás, triatlon - mindent egy helyen

A Multisportos éremtartó a neveddel minden sportágad eredményeit egy helyen tárolja. Ha szeretsz több sportágat is űzni, akkor nem kell több különböző éremtartót vásárolnod.

Egyedi, személyre szabott éremtartó

Az éremtartó személyre szabható, így minden érem egyedivé válik. A nevedet gravírozzuk az éremtartóra, így még egyedibbé válik az érmed. Az éremtartó anyaga a legjobb minőségű fa, amely tartós és időtálló megoldást kínál.

 

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termékeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

 

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:
Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

 

Gyakran ismételt kérdések

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek