Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Súlyemelő éremtartó
Súlyemelő éremtartó
23 900 Ft

Súlyemelő éremtartó

Súlyemelő éremtartó
Súlyemelő éremtartó

Súlyemelő éremtartó

Éremtartó fekvenyomó figurával.

A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

Hány érem fér rá?  Érem férőhely

Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.

A tartó lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:
Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Gyakran ismételt kérdések

23 900 Ft
Részletek

Miért válassz egyedi fém éremtartót a súlyemelésből származó érmeidhez?

Miért lenne előnyös választás egyedi fém éremtartó a súlyemelés eredményeihez?

Amikor súlyemeléssel foglalkozol, valószínűleg rendkívül büszke vagy az elért eredményeidre és az elért érmeidre. Azonban fontos megérteni, hogy az érmék méltó tárolása és bemutatása is elengedhetetlen része ennek a büszkeségnek. Ebben a tanulmányban alaposan megvizsgáljuk, miért érdemes egyedi fém éremtartót választani a súlyemelés során szerzett kitüntetéseidhez, és miért érdemes olyan tartót kiválasztani, amely méltó módon mutatja be az elért eredményeidet.

Miért éppen az éremtartó olyan fontos?

Az érmék nem csupán jelképek az elért eredményeidről, hanem egyfajta emlékeztetők is számodra. 

Miért érdemes az egyedi fém éremtartók mellett dönteni?

Ezeknek az egyedi fém éremtartóknak számos előnye van:

  1. Tartósság és minőség:

  2. Egyediség és emlékezetesség

  3. Stílus és dizájn

 

Hogyan gondoskodjunk az éremtartóról?

Az éremtartók tartósak, de megfelelő gondoskodásra is szükségük van. Tartsuk tisztán a felületüket, és időnként ellenőrizzük, hogy nincs-e rajtuk sérülés. Ha a tartó felszínén apró karcok keletkeznek, használjunk finom acélszálú súrolószivacsot, hogy eltávolítsuk azokat. Kerüljük a maró hatású tisztítószereket, mert azok károsíthatják a felületet.

Gyakori kérdések (FAQ)

  1. Milyen anyagból készülnek az egyedi fém éremtartók? Az egyedi fém éremtartók általában rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készülnek.

  2. Mekkora méretű érmek férnek el az éremtartóban? Az éremtartók különböző méretekben elérhetők, és a legtöbb típusban kényelmesen elférnek az átlagos méretű érmek.

  3. Van lehetőség személyre szabott feliratra? Igen, az egyedi éremtartók lehetőséget adnak személyre szabott feliratok elhelyezésére.

  4. Milyen stílusú éremtartót válasszak? A stílus és dizájn a személyes preferenciáidtól függ. Válassz olyan tartót, amely illeszkedik az érmeidhez és stílusodhoz.

  5. Hogyan tisztítsam és őrizzem meg az éremtartó minőségét? Használjunk finom acélszálú súrolószivacsot a kisebb karcok eltávolításához, és kerüljük a maró hatású tisztítószereket.

Következtetés

Az egyedi fém éremtartók nemcsak praktikusak, hanem egyedi és emlékezetes módon is kiemelik az elért eredményeidet. Az egyedi tervezés lehetővé teszi, hogy kifejezd személyes stílusodat és az elért sikereidet. Nagyon fontos, hogy megfelelően gondoskodj az érmeidről, és olyan tartót válassz, amely méltó módon mutatja be a súlyemelésből származó kitüntetéseidet. Az egyedi fém éremtartó a súlyemelés világában valóban kiemelkedő választás, amely méltó emléket állít elért eredményeidnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek