Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Röpis, kézis éremtartók

Röplabda, kézilabda, kosárlabda éremakasztók széles választékban

Ha szereted a sportot, akkor valószínűleg van egy rakás érmed a szekrényedben vagy egy dobozban, amit gyűjtesz. Az éremek egyben a sikerek jelei is, amikor az ember eléri a célját. Azonban, a helyükön tartása problémát jelenthet, ha nem rendelkezünk megfelelő éremtartóval. Itt jönnek képbe az éremtartók labdás sportokhoz.


12termék 112

Röplabdás éremtartó a neveddel

12 900 Ft

Kézis éremtartó a neveddel

22 900 Ft

Kézis éremtrartó kapussal

19 900 Ft

Nálunk megtalálod az ideális éremtartót, amely speciálisan röplabdázók és kézilabdázók számára készült. A tartó elegáns és modern megjelenésű, így nem csak a sporteredményeidet mutatja majd be méltóképpen, de szépen mutat majd a faladon is.

A röplabda éremtartó három rétegű, így bőven van hely minden érmednek, míg a kézilabda éremtartó két rétegű, hogy az összes érmed kényelmesen elférjen rajta. Mindkét éremtartó könnyen felszerelhető, így hamarosan büszkén mutathatod be az elért eredményeidet a barátaidnak és családodnak.

De miért pont tőlünk érdemes vásárolnod az éremtartót? Nos, az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb előnyöket:

  • Kiváló minőségű és tartós anyagokból készültek az éremtartók, így hosszú ideig szépek maradnak majd
  • A röplabda és kézilabda éremtartók kifejezetten az adott sportágakra lettek tervezve, így tökéletesen megfelelnek a céljuknak
  • Kedvező árak, hogy mindenki számára elérhető legyen a tökéletes éremtartó
  • Ingyenes szállítás az egész ország területén, így a vásárlás kényelmes és egyszerű lesz számodra
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ha esetleg mégsem lennél elégedett a vásárolt termékkel

Tehát ha szeretnéd, hogy az érmeid méltó módon kerüljenek kiállításra, ne habozz, hanem válassz minket! Rendeld meg a saját röplabda vagy kézilabda éremtartódat még ma, és mutasd meg az elért eredményeidet mindenki számára!

Mi a Röpis és Kézis éremtartó?

A röpis és a kézis éremtartó olyan eszköz, melyekre az érmeket lehet felfűzni és szépen elrendezni rajta. Ezek az éremtartók a sportolók körében népszerűek, hogy az érmeket rendben tudják tartani. A röpis éremtartóhoz hozzá van erősítve egy karabiner, amivel fel lehet akasztani a sporttáskára, hátizsákra vagy akár kulcstartóra is. A kézis éremtartó egy karkötőre hasonlít, amelyre az érmeket lehet fűzni és a csuklóra lehet húzni.

Miért Vonzóbbak a Röpis és Kézis Éremtartók?

A röpis és kézis éremtartók nem csak arra szolgálnak, hogy rendben tartsák az érméinket, hanem stílusosak is. Az éremtartók számos színben, mintában és anyagban kaphatók, hogy megfeleljenek az egyéni stílusodnak. Ez azt jelenti, hogy az éremtartó nem csak egy funkcionális tárgy, hanem kifejezheti az egyéniségedet is.

De az éremtartók előnye nem csak a stílusban rejlik. Az éremtartók a sportolók számára kiváló módja annak, hogy könnyen szállítsák és tárolják az érmeiket. Az éremtartók elengedhetetlenek azoknak, akik sok sportversenyen vesznek részt.