A július 17 után beérkező rendeléseket, sajnos csak szeptemberben tudjuk teljesíteni.

Futás, terepfutós éremtartók

Éremtartók Futóknak: Válaszd ki az ideális éremtartót!

Futós éremtartók gyűjteménye

Az érmek értékek, amelyek sokkal többet jelentenek, mint pusztán a fémből vagy fából készült tárgyak. Ezek az apróbb emlékek emlékeztetnek minket a kemény munkánkra, a céljainkért való küzdelemre, és az elért eredményeinkre. Azonban az érmék ékönnyen elveszhetnek (a fiókban:D), vagy megsérülhetnek, ha nincsenek megfelelően tárolva. Ezen a ponton jönnek a képbe a futós éremtartók, amelyek megóvják ezeket az értékes emlékeket, és szépen ki is állítják azokat.

Futó érem akasztók


Futó éremtartóink széles választéka szórakoztató, újszerű és egyedi módja a futóérmek felakasztásának. Ünnepeld meg futási sikereidet azzal, hogy büszkén akasztod fel érmeidet a tarttartódra.
Minden futó éremtartónk lézervágott, csiszolt, porfestett acélból készül.
Nem viselheted örökké az érmeidet, de stílusosan bemutathatod őket. Tedd ki érmeidet, hogy naponta emlékeztessen fantasztikus eredményeidre a SteelDecor segítségével.
Ne nézd a falat, használd! :)

 


42termék
15

Egyszerű futós éremtartó heggyel

19 900 Ft 
16 900 Ft

Akadályos természetközeli éremtartó

26 900 Ft

RUNNER éremtartó

18 900 Ft

Túra crossfit tennis éremtartó

22 900 Ft

Páros terepfutós éremtartó

31 900 Ft

Egyszerű hegyes éremtartó

17 900 Ft
 

Futás és terepfutás éremtartóink

Vezérfonal a Futás és terepfutós éremtartókhoz

A futás nem csak testi, hanem lelki kihívásokat is rejt magában. Az éremgyűjtés pedig a futók életének egy fontos része, hiszen minden érmet történetek és kitartás színez meg.

Az Éremtartók Típusai

A futós éremtartók egyedi, tartós dizájnjukkal nyűgöznek le. Rugalmas tároló kapacitásuknak köszönhetően minden új érmet méltóan megőriznek. A terpfutó éremtartók pedig az érmek számához igazodó méretekkel és egyedi tervezési lehetőségekkel hódítanak.

A Futás és Éremgyűjtés Szimbiózisa

A futás nem csupán mozgás, hanem életforma is. Az éremgyűjtés és a futás között szoros kapcsolat van: a futás ösztönzi az éremgyűjtést, míg az érmek inspirálják a futókat.

Kiváló Minőségű Anyagok és Kivitelezés

Az éremtartóknál a minőség a kulcs. Tartósságuk és időjárásállóságuk mellett az ergonómia és kényelem is kiemelkedő fontosságú. Az éremtartók nem csupán díszek, hanem funkcionális tárgyak is.

A Kreatív Éremtartók Varázsa

Egyedi minta, színek és dizájnok. Ezek az termékek nemcsak az érmeket, hanem a futók személyiségét is tükrözik. A kreativitás szerepe kiemelkedő, hiszen az éremtartók egyedi kialakítása segíti a futókat a kitartásban és motivációban.

Inspiráló Történetek Futókról és Éremléteikről

Az éremtartók nemcsak tárgyak, hanem történetek hordozói is. A személyes történetek mögött rejlő érmek mé