Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy az idei évben december 5-ig leadott rendelések garantáltan megérkeznek az Ünnepek előtt.

Nagyon várjuk, hogy segíthessünk elképzeléseitek megvalósításában és hozzájárulhassunk az ünnepi készülődéshez. Ha bármilyen kérdésetek van, ne habozzatok feltenni, mindig itt vagyunk, hogy segítsünk. Köszönjük a nagy számú érdeklődést és jó hangulatú ünnepi időszakot kívánunk!

Futás, terepfutós éremtartók

Éremtartók Futóknak: Válaszd ki az ideális éremtartót!

Futós éremtartók gyűjteménye

Az érmek értékek, amelyek sokkal többet jelentenek, mint pusztán a fémből vagy fából készült tárgyak. Ezek az apróbb emlékek emlékeztetnek minket a kemény munkánkra, a céljainkért való küzdelemre, és az elért eredményeinkre. Azonban az érmék ékönnyen elveszhetnek (a fiókban:D), vagy megsérülhetnek, ha nincsenek megfelelően tárolva. Ezen a ponton jönnek a képbe a futós éremtartók, amelyek megóvják ezeket az értékes emlékeket, és szépen ki is állítják azokat.

Ebben a kategóriában a futás és/vagy terepfutás szerelmesei találhatják meg az egy, kettő illetve háromsoros éremtartójukat. Abban az esetben, ha mégsem sikerült rábukkanni a tökéletes éremtartóra, akkor csak lépj velünk kapcsolatba valamelyik elérhetőségünkön.


46termék
11

Egyszerű futós éremtartó heggyel

18 900 Ft 
16 900 Ft

Akadályos természetközeli éremtartó

21 900 Ft

Túra crossfit tennis éremtartó

22 900 Ft

RUNNER éremtartó

18 900 Ft

Páros terepfutós éremtartó

24 900 Ft

Városi futós éremtartó

23 900 Ft

Egyszerű hegyes éremtartó

17 900 Ft
 

A futás egy nagyon egyszerű és hatékony módja annak, hogy megőrizzük az egészségünket és formában tartsuk magunkat. Sokan szeretnek futni, de csak kevesen tudnak olyan szinten futni, hogy éremeket nyerjenek. Azonban vannak olyanok, akik számára a futás nem csak hobbi, hanem életforma. Ők azok, akik a legtöbb érmet gyűjtötték a futás és terepfutás világában.

Vezérfonal a Futás és terepfutós éremtartókhoz

Bevezető

 • A futás önmagában is eléggé kiálló teljesítmény, de mit tehetünk, hogy megkoronázzuk a sikert?
 • Az éremtartók lehetővé teszik, hogy stílusosan és büszkén mutassuk meg az elért eredményünket
 • Az éremtartók emellett lehetnek kiváló motiváció a jövőbeli célkitűzések eléréséhez
 • De mi is az a terepfutás, és miért érdemes kipróbálni ezt a sportágat?

Futó éremtartók

 • Az éremtartók története: Az antik Görögország, a modern Olimpiai Játékok, és a korai éremtartók megjelenése
 • Az éremtartók szerepe a futós közösségben: Az elért eredmények megörökítése és az inspiráció forrása
 • Milyen típusú éremtartók állnak rendelkezésre: Fali, állványos, és akasztós éremtartók
 • Az éremtartók anyagai: fa, fém, és műanyag
 • Hogyan válasszuk ki az ideális éremtartót: Az éremmennyiség és a design figyelembevétele

Terepfutás

 • Mi is az a terepfutás: Az aszfalt helyett a természetes terepen futás előnyei és kihívásai
 • A terepfutás különböző típusai: Hegyi terepfutás, erdei terepfutás, és városi terepfutás
 • Milyen felszerelésre van szükség a terepfutáshoz: futócipők, ruházat, és egyéb kiegészítők
 • A terepfutás előnyei: jobb állóképesség, erősebb izmok, és jobb hangulat
 • A terepfutás kihívásai: Változó terepviszonyok, nehéz terepek, és a sérülés veszélyei

Terepfutó éremtartók

 • Az éremtartók és a terepfutás kapcsolata: Az éremtartók alkalmazkodása a terepfutó érmek méretéhez és alakjához
 • A terepfutó éremtartók anyagai: rozsdamentes acél, alumínium, és színes műanyag
 • Hogyan válasszuk ki az ideális terepfutó éremtartót: Az érmék számának és méretének figyelembevétele, valamint az érmék különleges jellegének meghatározása

Hogyan Válasszunk Megfelelő Futós Éremtartót?

Az elsődleges szempont, amit figyelembe kell venni az, hogy mennyi érmet szeretnél eltárolni az éremtartódban. A választott tartó méretét az érméid száma fogja meghatározni. Szintén lényeges, hogy a tartó megfelelően védje az érméket, és lehetővé tegye azok biztonságos tárolását.

Fontos, hogy a futós éremtartó minőségi anyagokból készüljön, és strapabíró legyen. Az érméket gyakran mozgatjuk, és a tartó anyaga folyamatos kopásnak van kitéve, ezért érdemes olyan terméket választani, amely a hosszú távú használatra is tervezve van.

A futás és terepfutós éremtartók olyan tartók, amelyek lehetővé teszik a futók és terepfutók számára, hogy biztonságosan és praktikusan tárolják és bemutassák az érméiket.

A futó éremtartók általában könnyű, tartós anyagból készülnek, amelyek ellenállnak az izzadságnak és az időjárás viszontagságainak. Ezek a tartók lehetnek egyszerű, függő éremtartók, amelyek lehetővé teszik az érmék egymásra helyezését, vagy zsebekkel és rekeszekkel rendelkező érmétartók, amelyek segítenek a futónak rendezetten tárolni az érméit és egyéb kiegészítőit.

A terepfutó éremtartók a terepfutás során megszerzett érmék biztonságos és praktikus tárolására szolgálnak. Ezek az érmétartók általában erős anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a víznek és a sárnak, és könnyen hordozhatók a terepfutás során. A terepfutó érmétartók lehetnek egyszerű, függő éremtartók, vagy zsebekkel és rekeszekkel ellátott érmétartók, amelyek segítenek a terepfutónak rendezetten tárolni az érméit és más kiegészítőit, például az okleveleit és térképeit.

Az éremtartók érzelmi töltettel

Az éremtartók többek mint csak tárgyak a polcon. Ezek az értékes eszközök emlékeztetnek a futásban elért sikereidre, és inspirációval töltik el a mindennapokban. Amikor ránézel az éremtartódra, azonnal visszaidéződnek a siker pillanatai, a lelkesedés és az öröm érzése. Ezáltal fokozzák a motivációt, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsd a pályán, és további célokat tűzz ki magad elé. Az éremtartók nem csak a múltra emlékeztetnek, hanem az előtted álló lehetőségekre is rávilágítanak.