Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Logikai, ügyességi sportok éremtartói

Kedves sportbarátaink!

Egy igazán érdekes kategóriát mutatunk, ami talán sokunknak okoz fejtörést. A logikai és ügyességi sportok ugyanis nagyon népszerűek, mégis sokszor nehéz eldönteni, hogy ezekhez milyen éremakasztók illenek a legjobban. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy segítünk nektek eligazodni a rengeteg lehetőség között.

például: sakk, darts, biliárd, tanulmányok

Az éremakasztók

Bár ezek a sportágak általában nem a legnépszerűbbek a versenysportok között, az éremakasztók mégis fontos szerepet játszanak azoknak a játékosoknak, akik számára az éremek és a dicsőség a legfontosabbak. Az éremakasztók seg


11termék 111

SAKK éremtartó

14 900 Ft

Sakkos éremtartó

14 900 Ft

Sakkos éremtartó a neveddel

16 900 Ft

Kezdjük talán az alapokkal! Az éremakasztók egyik legfontosabb szerepe, hogy megfelelő módon mutassák be az elért eredményeket. Nem mindegy, hogy egy logikai vagy ügyességi sportban elért eredményt milyen módon tüntetünk fel, hiszen ez is része az örömnek és a büszkeségnek.

Az első és talán legfontosabb szempont, hogy az éremakasztó minőségi legyen, hiszen csak így biztosak lehetünk abban, hogy az elért eredményeket megfelelő módon mutatjuk be. Ráadásul, ha olyan sportolókról van szó, akik nagyon sok érmet nyernek, akkor nagyon fontos, hogy az éremakasztó hosszú távon is kibírja a terhelést.

Az éremakasztók mérete és kinézete is fontos szempont lehet. Vannak, akik inkább a letisztult, egyszerű megjelenést kedvelik, míg mások szeretik a látványosabb, díszesebb éremakasztókat. Az igények pedig természetesen az egyes sportágakban is eltérőek lehetnek.

A logikai és ügyességi sportok esetében különösen fontos, hogy az éremakasztó praktikus legyen, hiszen itt gyakran van szó kisebb, de annál értékesebb érmekről is. Az érmek elhelyezése az éremakasztón ezért nagyon fontos szerepet játszik, hiszen csak így biztosíthatjuk, hogy az érmek ne karcolódjanak, ne sérüljenek meg.

Az éremakasztó kialakításának és anyagának is szerepe lehet abban, hogy a sportolók motiváltak maradjanak. Egy szép, látványos éremakasztó például nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a sportolók továbbra is lelkesen járjanak versenyekre és ne adják fel a küzdelmet.

Összességében tehát elmondható, hogy a logikai és ügyességi sportokhoz való éremakasztók kiválasztása semmiképpen sem könnyű.

Hát mit is mondhatnánk ezekről a sportágakról, amelyeket a legtöbben csak a kocsmák falain belül ismernek meg? A darts, a matek, a sakk és a biliárd mind olyan sportok, amelyek szinte kizárólag a baráti társaságok és a kocsmák félhomályában ragyognak igazán. De azért ne felejtsük el, hogy ezekben a sportágakban is nagy a versenyfeszültség és az izgalom!

A darts

A darts az a sport, amelyet mindenki játszik, de senki nem vallja be, hogy játszik. Az emberek általában csak lazán "dobálják" a nyilakat a céltáblára, de a valódi darts-versenyek igazán komolyak tudnak lenni. A profi játékosok számára a céltábla szinte egy életforma, és nem ritkán órákat töltenek a gyakorlásra.

A matek

A matek valószínűleg az az egyetlen sportág, ahol az "okoskodás" iskolájából vett tudás valóban hasznos lehet. Azonban a matekversenyek nem csak azoknak szólnak, akik a legtöbb számot tudják fejben szorozni. A legjobb matekosoknak nem csak a számokkal, hanem a logikával is jól kell bánniuk, és szinte minden verseny más és más feladatokkal szolgál.

A sakk

A sakk olyan sport, amelyet gyakran a géniuszok játszanak, és amelyre az átlagos ember csak könnyedén sóhajthat. Az igazság azonban az, hogy a sakk versenyeknek nagyon is komoly követelményei vannak. A profi játékosok szinte mindig fejben játszanak, és az egyes lépéseket órákon át tervezik.

A biliárd

A biliárd az a sportág, amelyben az igazi nagymesterek igazán kiteljesednek. Azonban a biliárdversenyek nem csak azoknak szólnak, akik már az anyaméhükben is a kezükben tartották a szűrőgolyókat. A legjobb játékosoknak ugyanolyan fontos a precizitás és a stratégiai gondolkodás, mint az ügyesség és a szerencse.