Kedves Vásárlónk! Szeretnélek tájékoztatni, hogy általában 3-4 hét szükséges a megrendelések teljesítéséhez. Ebben az időszakban gondosan dolgozunk az általad választott termékek legmagasabb minőségű elkészítésén. Ha további részleteket szeretnél megtudni, kérlek, kattints ide. Köszönjük türelmed és megértésed!

Síelős hegyes neves éremtartó
Síelős hegyes neves éremtartó
19 900 Ft

Síelős hegyes neves éremtartó

Síelős éremtartó a neveddel

Ismerd meg a Síelős éremtartó neveddel közelebbről

Az Éremtartók neve hallatán minden síelő szívügyévé válik az eszközök és tartozékok világa. Az Éremtartók azonban különösen figyelemreméltóak, hiszen nevükben hordozzák az örökkévalóságot, a sikert és a kiválóságot. Az éremtartók a síelők legszemélyesebb értékeit őrzik, és a tökéletes síelési élményt kínálják minden hófehér lejtőn.


A termékek nincsenek raktáron ezért a megrendeléstől számított 3 héten belül történik a kézbesítés!

Hány érem fér rá?  Érem férőhely


Ha szeretnél kész termékeink között szemezgetni akkor nézz szét galériánkban vagy keresd fel Facebook és Instagram oldalunkat további fotókért és behind the screen képekért. Termlkeinkről bemutató videókat pedig a Tiktok oldalunkon találsz.


Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra erről árulkodnak vásárlóink visszajelzései is.


Gyakran ismételt kérdések

19 900 Ft
Részletek

A síelős éremtartók jellemzői és előnyei

Az Éremtartók a páratlan minőséget és eleganciát testesítik meg. Legfőbb jellemzőik közé tartozik a tartósság, a funkciók sokszínűsége és az egyedülálló design. Az éremtartók kialakítása lehetővé teszi a legkülönfélébb érmék elhelyezését, biztonságos rögzítésüket és könnyű hozzáférésüket.

Az Éremtartók előnyei között említhetjük a következőket:

1. Stílus és elegancia

Az Éremtartók magukon viselik a minőséget és a stílust. A kifinomult, elegáns designnak köszönhetően ezek az érmék tökéletes kiegészítők a sílécen vagy akár a lakásodban is.

2. Praktikusság és kényelem

Az Éremtartók praktikusak és könnyen használhatóak. Az érmék biztonságosan és stabilan helyezhetők el bennük, így nem kell aggódnod a sérülések miatt. Emellett az érmék gyorsan és könnyedén kivehetőek, így pillanatok alatt megmutathatod büszkeségedet.

3. Személyre szabhatóság

Az Éremtartók lehetővé teszik, hogy egyedi érmeket helyezz el bennük, így kifejezheted egyedi stílusodat és ízlésedet. Legyenek az érmei emlékei egy felejthetetlen síút vagy a versenyeken elért sikerek, az éremtartók a te történetedet mesélik el.

Az éremtartóink mérete és kapacitása is változatos, így biztosan megtalálod az igényeidnek és a sporteredményeidnek megfelelő darabot. A kisebb méretű éremtartóinkban akár tíz érmed is elfér, míg a nagyobbakban akár huszonöt érem is elfér. Így az éremtartóink minden korosztály számára ideális kiegészítői lehetnek a sporteseményeknek.

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű fém alap
  • Stílusos és elegáns kialakítás
  • Tökéletesen illeszkedik bármely szoba stílusához
  • Tartalmazza a csavarokat és tipliket a könnyű felszereléshez
  • Egyszerű és praktikus megoldás az érmék bemutatására

A termék lézerrel lett mintára vágva a lehető legnagyobb pontosságért
Minden egyes terméket a minőség biztosítása végett:

Kézzel csiszolunk majd porfestünk az igényelt színnek megfelelően.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek