Szerelemlakat esküvői lakatszertartásra
17 900 Ft29 900 Ft Select options

Szerelemlakat esküvői lakatszertartásra

17 900 Ft29 900 Ft

Lakatceremóniához is ideális dekoráció

(1 vásárlói értékelés)

Ezt a változtatást kérném:

  • *

    Max: 50 characters

  • 14 napos elégedettségi garancia
  • 100% vásárlói elégedettség
Biztonságos fizetés

Szerelemlakat esküvői lakatszertartásra

Mi is követjük a legújabb esküvői trendeket, ennek megfelelően készítettük ezt a szerelemlakatot lakatszertartásra, a homokceremónia és a gyertyagyújtás alternatívájaként.

A lakatceremónia üzenete ugyanaz: a kettő eggyé válik és a közös életetek elkezdődik. Minden szerelemlakathoz ajándék lakatot és kulcsot adunk.

A szertartáson a kulcsot átadhatjátok a számotokra legfontosabb személynek, hogy őrizze meg nektek, de akár egy héliumos lufira rákötve el is engedhetitek vagy a nászutatokon eldobhatjátok egy tóba, folyóba, tengerbe vagy óceánba. Itt már csak a képzeletetek szab határt.

Néhány évvel ezelőtt jöttek divatba a lakatfalak, ahol a szerelmesek elhelyezhetik szerelmük zálogát, a szerelemlakatot. Itt mindig megfogadják, hogy egyszer ide visszajönnek, de ez sajnos nagyon sokszor elmarad, éppen ezért praktikusak ezek a fajta szerelemlakatok, mert az otthonotokban maradhat, lakásdekorként is funkcionálhat és minden nap láthatjátok.

További információk

méret sz x m (cm)

25×22, 35×32, 45×42

szín

fehér, fekete

Szerelemlakat esküvői lakatszertartásra termékről 1 értékelés

  1. Nagy Anita

    Nem csupán a lakatceremóniához volt tökéletes, hanem mi egyben gyűrűtartóként is használtuk! Praktikus, de nem mindennapi, minden vendég a csodájára járt, csak ajánlani tudom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.