Kedves Megrendelőink,

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy 2023 Karácsonyra már sajnos nem tudunk rendelést felvenni.

TECHNIKAI OKOK MIATT

A következőkben beérkező rendeléseket, csak január közepén tudjuk teljesíteni!

Egyéb éremtartók

Egyedi éremtartók mindenféle sporthoz

Olyan nincs, hogy nincs maximum meg kell tervezni!

Az éremtartók kiváló ajándékok lehetnek sportrajongó barátoknak, családtagoknak, vagy akár versenyző ismerősöknek. Az éremtartók megvásárolhatók online boltokban, sportboltokban vagy ajándéküzletekben is, így könnyedén beszerezhetjük őket.

Ha van egy érme-gyűjtő barátunk, akkor egy sport témájú éremtartó biztosan elnyeri majd tetszését. Tegyük emlékezetessé a sportrajongók életét egy érdekes, dekoratív és hasznos ajándékkal, és ajándékozzunk nekik egy különleges sport témájú éremtartót!


12termék 112

Túra crossfit tennis éremtartó

22 900 Ft

Szabad szavas éremtartó V forma

16 900 Ft

Megcsináltam! éremtartó

23 900 Ft

Rugbys éremtartó

17 900 Ft

Sokan gyűjtik az érméket, amelyeket a különböző sporteseményeken szereztek meg. Az érmék azonban hamar elveszhetnek vagy sérülhetnek, ha nincs megfelelő helyük a tárolásra. Szerencsére, az éremtartók megoldást jelentenek erre a problémára.

Az éremtartók számos méretben és kapacitással rendelkeznek, és többféle érem tárolására alkalmasak. Vannak egyszerű és elegáns éremtartók, amelyek csak egyetlen érmét tárolnak, és vannak nagyobb és különlegesebb éremtartók, amelyek több éremnek adnak otthont. Az éremtartók színesek, dekoratívak és különleges mintákkal díszítettek, amelyek kifejezik az adott sportág iránti rajongást.

Az éremtartók tökéletes ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak vagy éppen versenyző ismerősöknek. Az éremtartók könnyen beszerezhetők online boltokban, sportboltokban vagy ajándéküzletekben, így könnyedén választhatunk az egyéniségnek és az érdeklődésnek megfelelő éremtartót.