Kik vagyunk

lakás dekoráció és éremtartó webáruház

A csapat, akik acélba öntik az álmaidat!

Kreativitás, rugalmasság, precizitás, megbízhatóság: ezekre a pillérekre alapozzuk a munkánkat, hogy pontosan azt kapd, amit szeretnél.

Elegáns, kifinomult, stílusos, egyedi dekorációra vágysz? Unod már az üres falakat vagy a régi dekorációidat? Esetleg vállalkozásod arculatát szeretnéd még látványosabbá tenni? Netán valami igazán egyedi ajándékötletet keresel? Jó helyen jársz! Fém fali dekorációink széles választéka remek megoldást kínál minden helyzetre.

Akár kész tervvel, akár csak egy ötlet körvonalaival érkezel, mi megvalósítjuk az elképzelésedet.

Sportolók figyelem! Fali fém dekorációk mellett egyedi éremtartók tervezésével és készítésével is foglalkozunk. Ne hagyd, hogy kemény munkával megszerzett érmeid a fiókban porosodjanak! Segítségünkkel egyedi és stílusos módon nyerhetik el otthonodban az őket megillető helyet.

Kíváncsivá tettünk? Nézz körül Galériánkban!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy rendelni szeretnél, de nem találod a webshopban a vágyott terméket, állunk rendelkezésedre elérhetőségeink bármelyikén. Kapcsolat

akikkel eddig dolgoztunk

Bemutatkozó 8

Lakás dekoráció

Elegáns, kifinomult, stílusos, egyedi dekorációt keresel? Jó helyen jársz. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.  Nézd meg lakberendezési ötleteinket amelyek már kézbesítésre kerültek!

Bemutatkozó 8

Egyedi ajándék

Esküvő, kisbaba érkezése, egy célszalag átszakítása, netán a nagyi 80. születésnapja? Őrizd meg a legszebb emlékeidet fotó alapján készült fém lakás dekorációval!

Bemutatkozó 8

Egyedi éremtartó

Rengetek éremtartót néztél már, de egy se nyerte el a tetszésedet, valami egyedibbre vágysz? Nézz szét egyedi éremtartó terveink között vagy írj nekünk, ha nem találtad meg álmaid tartóját.