Az egyedi éremtartók és a lakésdekor termékek feltöltése folyamatos.

Gimnasztika, torna, RG éremtartók

Ritmikus Gimnasztika Torna Éremtartók: Az Emlékek Megóvása és Kiállítása

Ebben a kategóriában a ritmikus sportgimnasztika (RG), gimnasztika, talaj torna témában találhatóak egyedi éremtartók. Természetesen, ha egyikről pl. a figura tetszik, másikról a szöveg, akkor összerakjuk a neked megfelelőt. Ezt jelezheted a megrendelésnél a megjegyzés mezőben vagy lépj velünk kapcsolatba valamelyik elérhetőségünkön. Vásárlóink elégedettsége fontos számunkra! Ezért megteszünk mindent, személyre szabott megoldásaink között vannak a fotóról rajzolt figurák, színre fújás az egyedi méretezés is beletartozik.

Azonban az út az érmekhez sosem könnyű. Majd ezek tárolása okoz gondot. De ne aggódj, a segítségedre vagyunk!


7product 17

Gimnasztika éremtartó a neveddel

7 446 400.0

Gimnasztika éremtartó a neveddel

7 446 400.0

RG és karate egy éremtartón

7 446 400.0

Gimnasztika éremtartó a neveddel

9 110 400.0

A Gimnasztika éremtartók: Mert nem akarsz minden aranyéremmel otthoni halomra kuporgatni

Ha úgy érzed, hogy otthon már nincs hely az összes éremednek, akkor talán itt az ideje, hogy beszerezz egy gimnasztika éremtartót. Ezek a kis praktikus eszközök nem csak az aranyéremek elhelyezésére szolgálnak, hanem lehetővé teszik, hogy méltó módon mutasd be a teljesítményedet, és megőrizd a kedvenc érmeidet.

Miért nevezzük őket éremtartónak?

Az éremtartó a sportolók számára egy fontos kiegészítő, ami lehetővé teszi számukra, hogy egy kis személyes díszítéssel mutassák be az eredményeiket. Az éremtartók olyan díszítőelemek, amelyek lehetővé teszik, hogy az arany, ezüst vagy bronz érmeket könnyedén elhelyezhessük és szem előtt tarthassuk.

Hogyan válasszunk megfelelő éremtartót?

Amikor éremtartót választunk, fontos szempont az anyag. Az éremtartók általában fa, műanyag, üveg vagy fém anyagból készülnek. Az anyag kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az otthoni berendezést, a szoba dekorációját.